Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

IK Rally til Bornholm

DM Rally 
14/09/07 

Efter en meget lang sommerpause, skal der nu igen udkæmpes en intens dyst på sekunder, i den danske rally elite. Den kommende weekend drager hele feltet af sted til solskinsøen, Bornholm.
 

”Ja, det skal da ikke være nogen hemmelighed at vi håber på at Bornholm lever op til sit kælenavn. Vi trænger alvorligt til noget sol og nogle tørre prøver, i denne DM sæson, for at vores lille bil kan følge med. Vi ligger 5ér nu, og med 4 af de firehjulstrukne biler foran, bliver det svær at nå noget i toppen i år, men vi gør alt hvad vi kan”, forklarer Ib Kragh forud for weekendens dyst.

Ib glæder sig meget til igen at kravle bag rattet i Clioén og mener selv at sommerens Rally Sprints, har givet en bedre føling med bilen og at både han og Karsten føler sig rigtigt godt rustet til løbet på Bornholm. Et løb der tæller 12 prøver på i alt 137 km., fordelt mellem gennemgående og rundbaner. Det bliver noget af en omvæltning for kørerne. Fra at der nu har været holdt en lang pause, skal der køres allerede igen bare 14 dage efter Bornholm. ”Det er lidt en udfordring. Vi skal bare køre stærkt på Bornholm, for bl.a. har Martin Johansen netop kørt løb i Tyskland og er sikkert godt ”varm” og ingen tvivl om at også Brian Madsen vil køre race, men samtidigt er vi nødt til at få bilen med hjem i ét stykke, da DM-4 ligger så tæt på,” slutter Ib.

Det bliver en lang tur. Teamet rejser hjemmefra kl. 5 fredag morgen, og skal sejle fra Sverige senere på dagen, kl. 11.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Bornholm
  • 15/09/07 - Bornholm - DM Rally
  •