Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Endnu en mekanisk defekt

Special Saloon 
12/09/07 

"Ja, jeg tror det dårligt nok selv efterhånden", sukker Jørgen Hansen efter weekendens Special Saloon Car-race. Ved starten på 2. heat eksploderede drivakselleddet i hans BMW M3 GTR, og dermed var der ikke mere motorløb til ham i denne omgang. "Surt, for det var ved den tid at jeg skulle have tjekket lige præcis de dele på bilen, men det nåede jeg så ikke".
 

I tidtagningerne gik det heller ikke helt som håbet. En 6. og 5. plads i hhv. første og anden tidtagning. "Det var jo meget pænt, men jeg havde stik imod mine principper lavet nogle ændringer på opsætningen uden at teste det bagefter, og det kostede mig placeringer i tidtagningen". Men der var stadig god mulighed for at blande sig oppe i den hurtige del af feltet.


Tidtagningen gik ikke helt som håbet.
(Foto: Spider-Web.dk)

Da starten gik, kom Jørgen godt afsted og passerede Klaus Ellmies. Jagten gik ind på Michael Klostermann, men da han syntes urealistisk at nå, koncentrerede Jørgen sig om at holde Ellmies og den gale Mercedes bagved. Det lykkedes også en god del af vejen, men til sidst måtte han lade sønderjyden passere. Claus Klostermann kom også tæt på, men Jørgen holdt sin 6. plads hele vejen til det ternede flag.


6. pladsen holdt akkurat i første heat.
(Foto: Spider-Web.dk)

Med 5 afdelinger tilbage er en sejr i gruppe 2 ikke realistisk, men hvis mekanikken holder i de sidste løbsweekender, skulle der stadig være liv i håbet om en medalje.

HansenRacing.dk

Spider-Web.dk


Læs alt om Grand Prix Danmark 2007.
Læs mere om:
 • Jørgen 'Gamle' Hansen
 • Hansen Racing
 • Jyllandsringen
 • 09/09/07 - Jyllandsringen - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her