Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar racing til DM 3 på Bornholm

Rally 
11/09/07 

Escobar racing v/Lars Kragh deltager Lørdag den 15. september i Peugeot Rally 2007 på Bornholm. Peugeot Rally 2007 danner rammen om 3. afdeling af DM, hvor Escobar racing vanen tro stiller op med begge biler.
 

DM 3. består af 137 kilometer hastigheds prøver, som formentlig vil blive en stor udfordring for alle. Det er med stor spænding for de fleste teams, at tage turen til Klippeøen.


(Foto: Escobar racing)

Escobar racing kører fredag d.14 september mod Bornholm, sammen med resten af DM feltet, og glæder sig meget til at komme over, til nok en af de mest spænende DM afdelinger i år.

Escobar racing har begge biler klar til start, efter en grundig gennemgang af bilerne, der sidst kørte Yokohama afdelingen i Tåstrup d.26 august, hvor det for Kragh/Larsen blev til en flot 2. plads i klassen, kan teamets mekaniker nu melde bilerne klar.

Escobar racing junior kører Pedersen/Grasson der måtte halte sig igennem i sidste løb, med en delvis defekt gearkasse, har haft travlt siden Tåstrup.
Der er siden blevet kæmpet for mekanikernes side.

1.Køre Martin Petersen:
Jeg er utrolig glad for mine mekanikers hjælp, uden dem havde jeg ikke fået chancen for, at stille til start på Bornholm.
Det er et løb jeg tror de fleste ser frem til. Nu må vi se hvor langt det holder, men mine mekaniker har virkelig kæmpet for at få os klar.

Team Chef Peter Ackermann:
Vi glæder os meget til denne afdeling af DM, hele teamet har set frem til at komme til Bornholm, som for os bliver en utrolig spændende tur.
Vi håber og tror at det vil holde tør vejr, så vi kan få kørt et godt og spændende løb.
Der er blevet kæmpet med at få vores Peugeot 106 kit car klar, og med teamet mekanikers store hjælp til at reparere gearkassen, er det lykkedes os at melde begge biler klar, Vi har ikke kunne reparere gearkassen optimalt, men håber at den vil holde, til udfordringerne på Bornholm.

Det betyder rigtig meget for hele teamet, at vi kan tager samlet af sted, så alle 13 mand får den samme oplevelse.

Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Escobar racing
  • Bornholm
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: