Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Ny vingeteknologi i DTC?

DTC Cup 
10/09/07 

Under søndagens warm-up kunne man se bevægelige karrosseridele på Jesper Ternvalts rød-hvide BMW, nærmere betegnet venstre forskærm, som på vej ned ad langsiden kørte i position som vingen på en jetjager.
 

”Ja, det er sidste nye påhit fra mekanikerne” kommer det med et stort grin fra Jesper. ”Nu skal vi bare finde ud af om den løfter for meget, men det er faktisk rigtig smart med en fartafhængig spoiler. Vores version flexer jo ikke, så det er vel lige før vi kan forvente at McLaren eller Ferrari ringer for at købe rettighederne. Bilen bliver godt nok noget bred, men hvis man bare sørger for at være forrest, er det jo ikke noget problem, og den klapper jo ned i svingene, hvor vi kører tæt.”


Ny vingeteknologi.
(Foto: Spider-Web.dk)

Tilsyneladende faldt forsøget ikke heldigt ud, for under de tre heats var forskærmen igen reglementeret fastgjort til resten af bilen. Men fancy så det altså ud.

Spider-Web.dk


Læs alt om Grand Prix Danmark 2007.
Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •