Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC weekend

Rekordpublikum i vente til Grand Prix Danmark

DTC weekend 
08/09/07 

Publikum opfordres til at ankomme tidligt til FDM Jyllandsringen.
 

Det bliver under de bedst mulige rammer, at 29 af Danmarks bedste racerkørere søndag udkæmper sjette afdeling af Danish Touringcar Championship på FDM Jyllandsringen. Interessen for årets største motorløb har nærmest været enorm fra både deltager- og tilskuerside.


Med 29 biler på banen i Danish Touringcar Championship – her Hans Hartmann, Herning – bliver der masser af action at se på for de hen ved 20.000 tilskuere, som forventes på FDM Jyllandsringen søndag.
(Foto: Birger Vilén)

Paddocken på racerbanen ved Silkeborg-forstaden Resenbro er ikke bare fyldt til bristepunktet. Den er bristet, for med hen ved 240 deltagere biler i hovedklassen Danish Touringcar Championship og de otte andre klasser, der er på programmet, er paddocken simpelthen ikke stor nok.

Men tilskuerpladserne vil også blive fyldt søndag, når det går løs fra klokken 11.00. Forsalget har slået alle rekorder, og med de billetter, som også vil blive solgt ved indgangen, forventes der hen ved 20.000 tilskuere på FDM Jyllandsringen.


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •