Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

LNT kommer også til start med en Zytek

Le Mans
Series 

10/09/07 

- på Silverstone
Bilen vi så på Le Mans i år indsat af Lowes Fernadez racing, var en Zytek LMP2 bil, som danske Barazi havde købt til brug for denne sæson. Teamet kunne dog ikke besætte bilen og lejede den derfor ud, og efter Le Mans blev den så sat til salg.
 

Bilen er imidlertid ikke blevet solgt men nu kommer den alligevel ud og køre igen, idet Team LNT stiller op med bilen i LMP2 klassen ved næste afdeling af Le Mans Serien der køres på Silverstone i næste weekend.


(Foto: Motorsporten.dk)

Team LNT har ellers hidtil kun været til start i GT2 klassen hvor de kører med to orange Panoz’er. På Silverstone blev det dog lidt anderledes, idet der kun kommer en Panoz GT2 og så en Zytek LMP2.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det bliver Tom Kimber-Smith der skal køre Zytek’en sammen med Danny Watts og så bliver det Team ejer Lawrence Tomlinson og daglig direktør Richard Dean der skal køre Panoz’en.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hvor vidt dette her skal tolkes som om at LNT vil op i LMP2 klassen fremover vides ikke.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Team LNT
  • Silverstone
  • 16/09/07 - Silverstone - Le Mans Series
  •