Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Designa Racing giver ung kører debut

MC600
Challenge 

07/09/07 

Stevens Tirsgaards kan som bekendt ikke deltage mere i denne sæson, og i stedet har han og Designa Racing givet muligheden videre til hans mekaniker Jacob Filtenborg for at snuse til MC 600 Challenge på Jyllandsringen ved Grand Prix Danmark d. 8. - 9. september.
 

Jacob skal køre Stevens rød/sorte Yamaha YZF R6er her i den kommende weekend på Jyllandsringen, og det må siges, at han kender R6eren utrolig godt i forbindelse med hans job som mekaniker for Steven i 2007. Jacob kører selv race på en ældre Yamaha R6er, hvor han kører rookie 2 med A licens. Han vandt i øvrigt klassen senest til Road Racing Festivalen på Jyllandsringen i juli mdr., hvorfor han kender noget til racet i forvejen. Samtidig vil teamets mekaniker Søren Bille være til rådighed for Jacob, og de har allerede klargjort R6eren til Jacob.


Jacob Filtenborg debutant i MC 600 Challenge.
(Foto: Morten Kimer)

Jacob siger, at han glæder sig helt utroligt til løbene i den kommende weekend, og han vil givet få nogle ”sommerfugle” i maven, men sådan er det altid de første gange, der skal prøves noget nyt. Han er dog ked af, at det er omstændighederne omkring Stevens styrt på Padborg Park ved sidste afdeling af MC 600 Challenge, der har givet ham mulighed for deltagelse i klassen. Jacob fortsætter med at sige, at han på denne måde stadig har mulighed for at være en del af teamet omkring Designa Racing, hvor han føler sig virkelig godt tilpas. Han er meget realistisk omkring sine muligheder for placering i feltet, idet de faste kørere i serien kører utroligt hurtigt, og MC 600 Challenge virkelig er toppen af dansk road racing.

Den samlede nr. 2 i MC 600 Challenge Allan Howard Christiansen udtaler, at han ser meget frem til løbene ved Grand Prix Danmark, samt efter at han virkelig har fået fart på Yamahaen R6eren er han meget fortrøstningsfuld, og han stiler efter en plads i top 3 og dermed en plads på podiet til søndagens konkurrencer.

Medejeren af teamet Steen Hansen ser også frem til løbene på Jyllandsringen her i den kommende weekend, og han vil gerne lidt længere frem i feltet fra placeringerne omkring 5. 6. pladserne, men konkurrencen er utrolig tæt blandt kørerne, hvor dagsformen og opsætningerne af mc.erne er meget afgørende Steen Hansen slutter med at sige ”nu skal der blot ikke blive regnvejr lørdag og søndag”. Han har også taget vejrguderne i ed for en sikkerheds skyld.

Den 4. kører for Designa Racing Ole Kristiansen har kørt en utrolig stabil sæson indtil nu, og på hans stille og rolige måde siger han, at han vil fortsætte stabiliteten, men han har en utrolig god fornemmelse frem til løbene på Jyllandsringen, og han meget tilfreds med sin 1. sæson som fast kører i MC 600 Challenge for Designa Racing.

Designa Racing havde besøg af TV Syd på Padborg Park d. 19. august, og det er der kommet 5 – 10 minutters udsendelse ud af, som er sendt under Sport i Syd. Udsendelsen kan hentes via Designa Racings hjemmeside www.designaracing.com

Steven Tirsgaard er endvidere allerede overført til Give Sygehus for videre genoptræning, og han fortsætter den gode helbredsmæssige fremgang. Ved indlæggelsen på Give Sygehus har han også mulighed for lige at komme hjem på bopælen i Give til Pernille og ”Rossi” – hunden i familien.

Team Designa Racing

Læs mere om:
  • Team Designa Køkken
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •