Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Tronhjem på banen igen

Advan Cup 
07/09/07 
Yokohama

Efter flere sæsoner i Syver Race Cup, efterfulgt at både Saxo Cup og senest Yokohama Cup, valgte Bent Tronhjem at sælge sin racer og holde en pause fra motorsporten.
 

Men nogen reel pause blev det nu ikke til, for Bent Tronhjem har jævnigt været på banen i lejede racere, ligesom han næsten altid har været at finde i pitten - han har ikke helt kunne undvære motorsporten!

Dette har nu fået ham til at tilbagekøbe hans 'gamle' Peugeot 106 GTI fra Yokohama Cup dagene, og den er blevet klargjort til weekendens Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen, hvor han stiller op i Advan Cup klassen.


Bent Tronhjem er til Grand Prix Danmark atter tilbage i sin gamle Peugeot 106.
(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om det 'kun' er en 1600 cc. racer, kan man nok godt forvente at se Tronhjem kæmpe med oppe i pointene, Thue Kristensen der kører en tilsvarende model har tidligere vist at de små racere sagtens kan hamle op med de store 2000 cc. racere.
Læg hertil Tronhjems mangeårige erfaring, så er betingelserne tilstede for et spændende comeback.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Bent Tronhjem
 • Thue Kristensen
 • Jyllandsringen
 • 09/09/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her