Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Grand Prix Danmark - Special Saloon Car

Special Saloon 
07/09/07 

Hvis ikke man havde mulighed for at opleve årets Special Saloon Car Festival på Ring Djursland, er der mulighed for at gense et par af højdepunkterne ved weekendens Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen.
 

"Det er helt fantastisk - inden deadline var der tilmeldt 38 biler, og vi har også nået grænsen på de magiske 40!" stråler Special Saloon Car-klassens formand, Erik Byrgesen. Og han har da også god grund til at juble. Det er nemlig ikke et par tilfældige biler, der gæster banen. "Christian Nilsen fra Norge kommer ned med sin Volvo 850 V8, og fra samme land kommer der et par potente Porscher. Og så har jeg jo slet ikke nævnt alle de spændende biler, der ellers kommer!" griner han.


Volvo 850 V8 vender frygteligt tilbage!
(Foto: Spider-Web.dk)

Antallet af tidligere DTM-biler er blevet fordoblet til hele to AMG-Mercedes'er, Johannes Graversens Fiat X1/9 er også endelig klar til start igen, og så er der stadig alle de andre faste deltagere i serien.

"Jeg forventer at Lars Schönemann får kam til sit hår i denne weekend", fortæller Erik, og fortsætter: "Klaus Ellmies bliver hurtig i DTM-Mercedesen, og Johannes ( Graversen, red. ) er heller ikke blandt de langsommeste"


Antallet af DTM-biler er fordoblet – Klaus Ellmies får comeback i stjerneraceren
(Foto: Spider-Web.dk)

Det første af weekendens to løb bliver kørt lørdag kl. 14.50, og derefter er der lang ventetid for kørerne. Det sidste løb er først søndag kl. 17. Heldigvis bliver der rigeligt at se på for kørerne, så de behøver ikke kede sig mens de venter.

Spider-Web.dk
Kim Gripping

Alt om weekendens Grand Prix på Jyllands-Ringen
Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her