Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Så lysner det...

Advan Cup 
07/09/07 
Yokohama

Efter først den hårde medfart sidst på Padborg Park og så rulleturen til test på Jyllandsringen, kunne det snart ikke se værre ud, men nu lysner det for Lars og den lille 206.
 

Mandag nat blev bilen samlet færdig efter at have været en tur hos maleren. Og i dag, Tirsdag blev moteren startet op igen. Dejlig lyd. I dette øjeblik holder den på liften og er ved at blive 4 hjuls udmålt.


(Foto: Spider-Web.dk)

Så Lars og mekanikerne melder sig klar til kamp på Jyllandsringen. Såfremt bilen opfører sig ordentlig i Fredagens træning. En stor tak til mekanikerne, pladesmed og maler for det store stykke arbejde de har præsteret. Nu skal vi bare have skiftet motor i Kims bil så vi alle kan komme til start i årets største løb og gerne med nogle point på tavlen.

Team Womans World Lund Racing mener at heldet nu må være kommet til dem for mere uheldige kan vi da ikke blive slutter Lars.

Spider-Web.dk
Kim Gripping

Læs mere om:
 • 09/09/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her