Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Positiv test giver forventning om gode resultater

Danish
Touringcar
Challenge 

05/09/07 

- ved Grand Prix Danmark for ARTS teamet
De to Autoforum Racing Team Silkeborg kørere, David Falch og Kasper Jensen, testede ´tirsdag på Jyllands-Ringen som forberedelse til den kommende weekends Grand Prix Danmark 2007, der skal køres på samme bane.
 

Testbetingelserne var i top, med fint vejr hele dagen, hvilket de to kørere og teamet udnyttede optimalt, så man nu står med et godt setup på teamets to Peugeot 407 racere.


Kasper Jensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Sportsdirektør Lars Vendelbo oplyser at testen gik godt - rigtig godt, og han fortsætter:
"Vi havde en testdag, hvor vi havde god tid til at få afprøvet nogle forskellige ting omkring bilernes opsætning, og vi står nu godt rustet til weekendens løb. Arbejdet gik udelukkende på et godt racesetup, fremfor at sætte en enket hurtig omgangstid. Her viste det sig at vi arbejdede i den rigtige retning, de ændringer som vi foretog på hjulvinkler og fjedre virkede som de skulle, med tilhørende gode præstationer ude på banen!"

Netop weekenden løb - Grand Prix Danmark 2007 - betegnes som et af sæsonens vigtigste løb, et løb som der er stor prestige i at vinde, netop derfor er forberedelserne hertil om muligt endnu vigtigere end normalt.

Med de opnåede resultater ved testdagen, ser Lars Vendelbo fortrøstningsfuldt frem til weekenden, hvor det første mål er at få begge biler med i 'Super Pole', samt derefter at slutte i top tre blandt 'Privat Cup' kørerne.


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens program for Autoforum Racing Team Silkeborg kørerne samt de øvrige deltagere i Danish Touringcar Championship ved Grand Prix'et er følgende:`

Lørdag den 8. september:
12:30 - fri træning
16:00 - tidtagning og super pole

Søndag den 9. september:
11:55 - opvarmning og last chance
13:15 - 1. kvalifikationsløb
15:35 - 2. kvalifikationsløb
16:25 - finaleløb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Kasper Juul Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •