Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Sally Grand Prix klar!

DTC Cup 
04/09/07 

Jesper Sally Pedersen der sæson debuterede ved August-løbet på Padborg Park, melder nu alt klar til Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen den kommende weekend.
 

Op til August-løbet havde Sally Racing 'bare' hævet bilen op til de 80 mm. frihøjde som reglementet foreskriver i år, hvilket ikke var helt optimalt.
Derfor har der hersker stor travlhed i racerværkstedet siden da, så bilen dels kunne overholde den nye frihøjde, men også samtidig bevare de gode køreegenskaber som Sally havde fået frem i bilen sidste sæson.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det har på ingen måde været et let job for Sally og hans hjælpere, men nu melder de Renault Megane II raceren klar, desværre får de ingen mulighed for at teste ændringerne inden Grand Prix'et.

Jesper Sally Pedersen er dog som sædvanlig en ukuelig optimist:
"Vi fik bilen til at køre rigtig godt i 2006, det håber vi, at vi kan få den til igen med de nye ændringer på undervognen" - udtaler Sally - "virker det, gætter jeg på en god placering i top 10 - bagfra!"

De første indikationer får vi på lørdag, hvor Sally og de øvrige deltager i DTC serien skal ud i en fri træning samt tidtagningen, det sker klokken 12:30 og 16:00.
Søndag er der opvarmning og 'last chance' klokken 11:55, mens eftermiddagens tre løb køres klokken 13:15, 15:35 og 16:25.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •