Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Philip vil samle point

DTC Cup 
03/09/07 

- ved Grand Prix Danmark 2007
Den kommende weekend afholdes Grand Prix Danmark 2007 på Jyllands-Ringen, her er det Philip Andersens plan at samle en god portion point ind til DTC mesterskaberne.
 

Team Essex's udvikling i sommer pausen på teamet tre BMW 320si racere viste sig positive ved det foregående løb på Padborg Park, hvor Philip Andersen kørte flotte resultater hjem.
Den positive udvikling og de gode resultater skal der nu bygges videre på ved Grand Prix'et.

"Jeg har det rigtig godt med at køre på Jyllands-Ringen, hvor jeg før har lagt gode resultater, så jeg ser fortrøstningsfuldt frem til weekenden" - udtaler Philip Andersen - "for yderligere at være forberede til Grand Prix'et, tager vi på onsdag til Jyllands-Ringen for at teste, så vi er sikre på at have det helt rigtige setup til weekenden."


(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi går nu ind i den afsluttende fase af sæsonen, så det er meget vigtigt at vi nu får scoret så mange point som muligt, så jeg kan forbedre mine placeringer i mesterskaberne. Placeringerne ligger så tæt nu at alt kan ske, og specielt i Privat Cuppen er der gode muligheder for at komme helt til tops" - forudser Philip Andersen, og fortsætter - "jeg mangler dog stadig lidt speed i 'Super Pole', det er noget som jeg skal arbejde med, og have forbedret, netop derfor er jeg glad for at jeg kører for et team der er helt klar og som har et godt setup!"

Inden Grand Prix Danmark ligger Philip Andersen på 8. pladsen i selve DTC mesterskabet, hvor han har henholdsvis 3 og 11 point op til de to næste pladser.
I Privat Cuppen indtager Philip Andersen nu 3. pladsen, her er der 4 og 15 point op til anden og første pladserne.
Så i begge mesterskaber er placeringerne så tætte, at det nemt kan nå at vende i positiv retning for Philip Andersen - specielt med tanke på at der er mulighed for at score ialt 60 point per løbsweekend.

Philip Andersen Presse

Læs mere om:
  • Philip Andersen
  • Team Essex
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •