Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Det blev til 2 løb DTC 2007

DTC Cup 
04/09/07 

Det blev kun til 2 løb for Peugeot forhandleren Johnny Vejlebo Nielsen der nu har taget beslutningen om at trække sig fra DTC i 2007.
 

Efter lange overvejelser er beslutningen nu blevet truffet, om at han trækker sig fra konge klassen, DTC. Beslutningen er truffet ud fra flere faktorer, både sportsligt samt privat, men utilfredshed er ikke en af dem.
”Teamet fungere bare rigtig godt og der er en super stemning i teamet” udtaler Johnny Vejlebo.

At det ikke lige var på den måde nordsjællænderen skulle være vendt tilbage til DTC på, er der slet ingen tvivl om. Den første weekend var der vejrproblemer. Den anden weekend endte i et uforklarligt spind for enden af langsiden på Padborg Park om lørdagen, inden man rigtig var kommet i gang med weekenden. Selv var Johnny så opsat på at køre videre, at han ikke først var klar over hvor skadet bilen var, og faktisk troede at han kunne fortsætte løbet. Det blev derfor desværre ikke det store udbytte der kom ud af de 2 weekender. Alt dette, samt det faktum at der hele tiden bliver mere at se til i Johnnys 3 Vejlebo & Vinther Peugeotforretninger gør, at det er svært at få ro og tid til at deltage i en klasse som DTC.
Dette var vi alle klar over fra starten, men alt skal jo ha en chance her i livet.

”Jeg er rigtig ked af at Johnny stopper som kører i teamet, men der er ingen der skal være i tvivl om at Johnny er at finde i teamet, vi vil ikke skilles, vort samarbejde forsætter” udtaler Teamchef Gert Koustrup.
”Pga. Johnnys pressede hverdag var det lidt stresset op til hans første løb. Vi har ikke fået ham ud at teste i det omfang der har været behov for. Vi har som et nystartet team meget at skulle lære og meget logistik som skal falde på plads. Det håber vi at Johnny bl.a. kan hjælpe os med, nu hvor vi må undvære ham bag rattet i 307’eren” fortsætter Gert Koustrup

Det er helt sikkert at Johnny er at finde på banerne i fremtiden med den tid som nu er til det, og mon ikke også vi vil får en Vejlebo at se i en Peugeot ”cabriolet” i 2008 i teamet. Hvem ved med lidt held kan alt ske i fremtiden.

Team Go Racing


Læs mere om:
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Racing
  •