Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Der står meget på spil for Jesper Ternvalt

DTC Cup 
04/09/07 

Jesper Ternvalt har for alvor gang i forberedelserne til Grand Prixet på Jyllands-Ringen. Det er ikke kun points der kæmpes om.
 

Jesper Ternvalt har travlt i disse dage. I det seneste løb på Padborg Park, havde Jesper Ternvalt visse problemer med bremserne. Disse problemer har teamet arbejdet videre med hjemme på værkstedet. Det ser nu ud til at problemerne skulle være løst. Der testes på Jyllands-Ringen for at få konstateret at problemerne er løst, og samtidigt for at få sat bilen rigtigt op til denne bane.


Jesper Ternvalt
(Foto: Motorsporten.dk)

Det er derfor en meget opsat Jesper Ternvalt der sammen med hans team er gang med forberedelserne. Der er nemlig mere end points at kæmpe om. I hjembyen Havdrup bor også en anden DTC-kører, nemlig Peter Olsen. Og de to kørere har en julefrokost på højkant, og Jesper Ternvalt har ikke til hensigt at være sidste mand af de to. Sidste mand skal nemlig betale regningen.

Til at hjælpe sig har Jesper Ternvalt igen Tommy Schröter og også Michael Outzen fra JM Racing, som har fået et træningspas af Jesper Ternvalt som en del af tilbagebetalingen for den store hjælp som Michael Outzen har ydet til Jesper Ternvalt.


Konkurrenterne skulle gerne se Jesper Ternvalt fra denne vinkel
(Foto: Motorsporten.dk)

Udover at bremserne får et løbstjek, så arbejder Jesper Ternvalt og mekanikerne også med at finde den helt rigtige gearing til Grand Prixet på Jyllands-Ringen. Udover den interne kamp mellem Peter Olsen og Jesper Ternvalt, så er der også den tætte kamp med Camilla Stephansen om vigtige points. Jesper Ternvalt er i øjeblikket nr. 17 - kun ét point efter Camilla Stephansen som konstant har kørt points hjem i de seneste afdelinger. Den stilling vil Jesper Ternvalt gerne lave om på - og gerne på søndag.

Dons

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • Michael Outzen
  • J. A. Racing
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •