Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Hårde dyster for Nygaard på Nürburgring

Supercopa 
04/09/07 

Hårde dyster gjorde Nürburgring til en kæmpe udfordring for Christoffer Nygaard
Der blev for alvor kørt race i weekendens runde af SEAT Cup på Nürburg. For den unge kører Christoffer Nygaard var der ingen undtagelser.
 


(Foto: Natascha Theisen)

Han har de seneste runder arbejdet hårdt for at finde de sidste marginaler frem til kvalifikationerne, men også denne gang drillede marginalerne til allersidst.

Fra at have tredje bedste tid registreret kort før kvalifikationen sluttede, måtte Christoffer Nygaard se et dækskifte koste dyrebare placeringer. Han måtte således starte som nummer 15 i lørdagens første løb.

Men efter et uheld med en smadret front til følge, så måtte Christoffer Nygaard udgå af lørdagens løb. Teamet kom dernæst på overarbejde for at reparere den smadrede SEAT Supercopa, så den kunne være klar til søndagens andendagsgilde.


(Foto: Natascha Theisen)

Her fik Christoffer Nygaard tildelt startplads nummer 25. Alt andet end en optimal startplads. Men under en særdeles dramatisk løb, hvor fire kørere udgik i starten, herunder nummer 1, 2 og 3 fra lørdagens løb, så kæmpede Christoffer Nygaard sig op på en 7. plads.


(Foto: Natascha Theisen)

Han beviste dermed igen, at han måske er løbets bedste kører, når det gælder om at forbedre startplaceringen og køre sig frem i feltet.

Næste opgave i SEAT Cup er den 12. til 14. oktober på Hockenheim, hvor sidste afdeling køres.

Stærk
Torben Sørensen


Læs alt om Supercopa klassen på Nürburgring.
Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Nürburgring
  • 02/09/07 - Nürburgring - Supercopa
  •