Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar racing kommer til Wika centret

Rally 
04/09/07 

Escobar racing v/Lars Kragh vil møde os med begge biler til Wika centrets åbning både fredag og lørdag.
 

Escobar racing, Danmarksmester i rally 2006, vil være at finde omkring Superbedst, og Shell med begge deres kørere, både fredag og lørdag.

Escobar racing er et stort rally team, som høre til i Køge med Lars Kragh, som også er bosiddende i Køge som teamejer for Escobar racing.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

Teamet består af 2 biler, der begge deltager i både Yokohama mesterskabet, og i alle afdelinger af Danmarks mesterskabet i Rally.
Sidste år blev det 13 mand store team, både Danmarksmester i Gr. H. og vinder af Yokohama Mesterskabet 2006.

Escobar racing gør meget ud af at eksponerer deres sponsor, og har derfor sat hele weekenden af til at bakke op, om en af deres store sponsor, nemlig Shell på Gymnasievej i Køge.

Team ejer Lars Kragh: Vi gør altid meget ud af og eksponere vores sponsor. Det er rigtig rart at kunne bakke op om de virksomheder der har valgt at støtte vores racerteam, bla. Shell på Gymnasievej i Køge.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: