Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff tror på den store gevinst

Advan Cup 
03/09/07 

Under sidste afdeling af Advan Cup på Padborg Park fik René Hoff fuld valuta for sin indsats, og kom hjem med en pointhøst på 28 point. Det bragte ham op på ialt 93 point, og dermed en placering som nummer 4 i det samlede mesterskab.
 

Det er planen at forbedre den plads når Advan Cup feltet kommer til Jyllands-Ringen i den kommende weekend. Kim Holmgaard på den samlede 3. plads er kun 3 point foran Hoff, så derfor er denne plads bestemt indenfor rækkevide.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med kun 3 løbsweekender tilbage i Advan Cup’en i år er mesterskabet ved at stramme til, derfor er det nu René Hoff skal holde fast i den gode trend som han er inde i, med at score en masse point.
René Hoff er meget focuseret på at der skal scores en masse point, og han tror på muligheden for at få mange point med hjem.

Både René Hoff og bilen er klar til den kommende weekend på Jyllands-Ringen, hvor første træning ligger allerede fredag eftermiddag. Selvom han har 30 kilo succesballast ombord ser han slet ikke det som en hindring for at komme i mål med en flok gode resultater.


(Foto: Motorsporten.dk)

Her er René Hoff's weekend program:

Fredag:
15:00 - Advan Cup - Træning

Lørdag:
11.10 - Advan Cup - Tidtagning
17:25 - Advan Cup - Løb 1

Søndag:
12:25 - Advan Cup - Løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
  •