Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Nicki Thiim på Nürburgring

Supercopa 
02/09/07 

Lørdagens løb på Nürburgring tegnede til at kunne blive ganske spændende med fire danskere på banen. Nickis nye teamkamerat Nicklas Kiesa har desværre længe været væk fra de aktives rækker, så det ville blive spændende at se, hvor rusten han var blevet.
 

I tidtagningen viste det sig, at noget af rusten måtte være faldet af på turen til Tyskland, for han var trods alt kun 0,8 sekund fra tiden for pole position. Nicki lagde sig som nummer ti med Christoffer Nygaard fem pladser bagude, mens John Hansen måtte nøjes med en placering som nummer 23.


(Foto: Natascha Theisen)

I løbet skete der ting og sager, hvor Christoffer Nygaard måtte forlade løbet allerede på sjette omgang efter et sammenstød, mens Nicklas Kiesa kun fik ti omgange inden en teknisk defekt tvang ham i pit. Nicki blev ikke forskånet for tekniske defekter, idet hans forreste støddæmpere opgav ævred tidligt i løbet. Han holdt alligevel på og formåede at avancere til femtepladsen.

Søndag køres yderligere to løb, og derefter begynder det at blive spændende at læse stillingen i mesterskabet.

Spider-Web.dk


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Nürburgring
  • 02/09/07 - Nürburgring - Supercopa
  •