Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

To sejre i træk for Jan Magnussen

ALMS
GT Class 

02/09/07 

American Le Mans SeriesJan Magnussen sejrede for anden weekend i træk, da han sammen med Johnny O’Connell vandt GT1 klassen i 10. afdeling i den Amerikanske Le Mans Serie, der blev afviklet foran General Motors (der ejer Corvette – red.) hovedkontor på bybanen i Detroit, natten til søndag dansk tid.
 

Jan Magnussen startede løbet og fortsatte de gode takter han havde vist i sin Corvette C6.R i kvalifikationen. Han åbnede et forspring på 6 sekunder ned til søster-Corvetten og ved løbets første gulflagsperiode var den førende prototype imellem de to Corvetter og Magnussen vandt derfor næsten en omgang. Med hurtigste omgang havde Jan Magnussen dog bevist at han var hurtigste mand og da han overlod bilen til Johnny O’Connell, var grundlaget for sejren lagt og efter de 2 timer og 45 minutter kunne de to igen fejre en sejr, nøjagtig som de gjorde det i sidste weekend på Mid Ohio.


Jan Magnussen og Johnny O’Connell fejrer sejren i Detroit.
(Foto: Christina Bergdahl)

”Det er fedt. Efter at vi har været forfulgt af uheld det meste af året, så er det fedt at vinde to weekender i træk i Corvetten. Og specielt når det er foran hele GM’s ledelse” forklarede Jan Magnussen efter sejren. ”Jeg havde en rigtig god racerbil i dag og jeg kunne åbne et godt forspring i mit første stint. Der er rigtig meget og tæt trafik på sådan en bybane, så det gjaldt om at køre stærkt, men samtidig forsøge at holde sig udenfor kontakt med de andre biler. Vi havde også heldet med safety car’en i dag, men når vi tænker på alle de gange, den har ødelagt vores løb i løbet af året, så var det rart endelig at have heldet på vores side”.

Næste weekend kører Jan Magnussen i Danmark. da er han tilbage hos Team Den Blaa Avis Fleggaard Racing når 6. afdeling af DTC, Grand Prix Danmark, afvikles søndag den 9. september på Jyllands Ringen.


Læs alt om ALMS løbet i Detroit.
Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Corvette Racing
  • Detroit
  • 01/09/07 - Detroit - ALMS
  •