Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Jan Magnussen på Pole Position

ALMS
GT Class 

01/09/07 

American Le Mans SeriesJan Magnussen kvalificerede sin Corvette på Pole Position, da kvalifikationen til den 10. afdeling af den Amerikanske Le Mans Serie blev afviklet på bybanen i Detroit. Jan Magnussen fik sat en supertid og var 0,332 sekund hurtigere end holdkammerat fra søster-Corvetten Olivier Beretta.
 


(Foto: Christina Bergdahl)

”Det var en mega-omgang” sagde en glade Jan Magnussen efter kvalifikationen, der blev afviklet natten til lørdag dansk tid. ”Olivier (Beretta – red.) havde sat en god tid, så jeg vidste, der skulle noget specielt til for at slå den. Jeg kunne se, at mine tider blev bedre og bedre, men da jeg satte tiden på min tredje omgang, vidste jeg den var hjemme. Hvis jeg skulle køre en kvalifikationsomgang på den bane en gang til, så ville jeg gøre det på nøjagtig samme måde. Den var perfekt”.

Selvom Olivier Beretta forsøgte at slå tiden tre gange efterfølgende, måtte han også indrømme at Jans tid ikke kunne røres. ”Jeg prøvede mit bedste, men Jan var bedre” sagde Olivier Beretta efterfølgende.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Olivier Beretta
  • Corvette Racing
  • Detroit
  • 01/09/07 - Detroit - ALMS
  •