Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom K hurtig i fri træning

DTM 
31/08/07 

DTMTom Kristensen viste gode takter, da han i fredagens frie træning op til søndagens DTM-løb på Nürburgring kørte dagens næsthurtigste tid, blot en tiendedel sekund efter franskmanden Alexandre Prémat.
 

“Som altid bruger vi træningen til at prøve en masse opsætninger, og vi har fat i en god base. Tiderne fredag var ret jævnbyrdige, så kvalifikationen lørdag bliver meget afgørende for min rolle i søndagens løb. Der er kun tre runder tilbage, og da min Audi-holdkammerat Mattias Ekström fører med tolv point ned til nærmeste konkurrent fra Mercedes, bliver opgaven at beskytte ham og få ham kørt i position til så mange point som muligt,” siger Tom Kristensen fra Tyskland.

Danskerens rolle i årets mesterskab er for længst udspillet efter det dramatiske uheld i første afdeling på Hockenheim i april. Derfor regner danskeren atter med at skulle spille en sekundær rolle af hensyn til teamets interesser.


Tom Kristensen viste speed i den frie træning på Nürburgring, men kan i søndagens løb se frem til en beskyttende rolle for holdkammeraten Mattias Ekström. Det kan resultere i infight som her med Mercedes-køreren Bernd Schneider.
(Foto: Nils Finderup)

En mulig konsekvens af den taktik kan som i seneste afdeling på Mugello blive en masse infight med de konkurrerende kørere fra ærkerivalen Mercedes.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Nürburgring
  • 02/09/07 - Nürburgring - DTM
  •