Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

En stop'n'go og en punktering

Danish Endurance
Championship 

01/09/07 

DEC - Danish Endurance Championship- gjorde at Drive4Fun endte med en 3. plads
En Stop 'N' Go samt en punktering i løbets sidste minutter gjorde at Drive4Fun endte med en 3. plads i 3. afdeling af Danish Endurance Championship på Ring Djursland.
 

Drive4Fun måtte arbejde hårdt for at bevare 1. pladsen i DEC 2007 i weekenden. Trods en perfekt kørende Porsche og venligt vejrlig, måtte Drive4Fun erkende at Team Lindholm i 307'eren med en fænomenalt godt kørende Marco Seefried lagde afstand til teamet i lørdagens 3. afdeling af DEC på Ring Djursland.


(Foto: Peter Hallengren)
Med en startplacering som nr. 3 i tidstagningen begyndte Porschen med 317 på siden, at kæmpe sig op igennem rækkerne og kæmpende hårdt med nr. 307 om at komme frem til spids. Men som det ofte går når der er tænding på, oversete Drive4Fun's første kører Per Rosenkilde-Hansen et gult flag og måtte indkassere en Stop 'N' Go straf som satte ham tilbage med en omgang. Per formåede på flot vis at holde afstanden og minimere skadens omfang, men måtte desværre aflevere bilen på en 3. plads.

Derefter var kampen meget hård da 307'eren kørte flot den første 1½ time af løbet.


(Foto: Peter Hallengren)
Næste kører var Casper Kirk Johansen som med stort overblik og flot kørsel bevarede placeringen som nr. 3 i sine 45 min. på banen. Casper viste med sin rolige psyke at selvom han kun har haft licens og kørt ræs i 2 år, formår han at holde hovedet koldt og levere varen. Super flot kørsel af Casper og en tak skal lyde fra teamet.

Der var således lagt op til en gentagelse af en nerveprirrende afslutning som på sidste afdeling på Padborg Park, da Tommy Schröter overtog bilen med 1½ time tilbage af løbet.

Tommy var klar fra første omgang og viste sit store talent og flotte overblik og fik med tiden kørt bilen op på en flot 2. plads og med 30 min. tilbage var forspringet for 307'eren bragt ned således at Tommy skulle til at gå på omgangshøjde.


(Foto: Peter Hallengren)
Alt var klart til en slutspurt, men så skete det at venstre forhjul fik en punktering og Tommy måtte køre i pit for at få skiftet det. Selvom Drive4Fun teamet arbejdede hurtigt og effektivt var det desværre ikke nok og Tommy måtte slutte på en 3. plads.

Alt i alt et lidt udfordrerne løb for både kørere og teamet bagved, som dog viste at Drive4Fun også er i stand til at holde hovedet koldt og arbejde målrettet med opgaven, selv under vanskelige forhold.

En stor tak skal lyde til holdets mekanikere (og bagland i øvrigt) for deres flotte arbejde før, under og efter løbet!

Stillingen er nu at Drive4Fun ligger på en samlet 1. plads med 82 point mod Team Lindholm's 77 point på en 2. plads.

Vi vender stærkt tilbage på Padborg og sætter tingene på plads igen ;-)


Læs mere om:
  • Per Rosenkilde-Hansen
  • Tommy Schröter
  • Drive4Fun
  • Ring Djursland
  • 25/08/07 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •