Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Fatamogana på Padborg Park

Special Saloon 
29/08/07 

Onsdag den 22. August spillede vejudsigten igen meteorologerne et pus, det lovede torden og regnvejr udeblev og en håndfuld teams der var til test denne dag - så de et fatamogana?
 

Nej, det var såmænd AFL Motorsport, der var ude og teste. Den ivrige læser af Motorsporten.dk har nok bemærket at Klaus Ellmies/AFL Motorsport har sat BMW'en til salg. Ikke fordi Ellmies er træt af motorløb. men for at skifte den ”blå propel” ud med en stjerne.


AFL Motorsport's ”nye” stjerne bagerst, ex. DTM EVO II 1992.
(Foto: MP / AFL Motorsport)

Finn Nielsen var selvfølgelig også på banen for at se Klaus Ellmies køre den nye stjerne EVO II'eren som man ”fandt” i sommerferien.


Klaus Ellmies med et stort smil og sorte fingre, havde DTM chaufførerne også det i 90'erne?
(Foto: MP / AFL Motorsport)

Opgaven for Ellmies var simpel, shakedown test efter bilen har været til maler og gennemgået en større inspektion på teamets værksted. En sprunget rem til servoen indlagde dog en lille pause i testen.


AFL Motorsport nye DTM EVO II, med den karakteristiske hækvinge.
(Foto: MP / AFL Motorsport)

”Stopuret lyver næppe og EVO II´eren er hurtig, og der er mere fart i den endnu, det bliver sjovt at komme i gang igen” siger Klaus imens har forsøger at få rene fingre igen.

AFL Motorsport


Læs mere om:
  • Klaus Ellmies
  • AFL Motorsport
  • Padborg Park
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her