Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

En weekend med alle følelser i brug

DTC Cup 
29/08/07 

DASU´s talentteam kom igennem hele følelsesregisteret i seneste weekend på Padborg Park, hvor mangel på test skinnede igennem på resultaterne.
 

Allerede lørdag gik det galt, da Johnny Vejlebo Nielsen, med lidt hjælp fra Padborg Parks autoværn, fik fronten på sin Peugeot 307 skilt ad. Da bilen under en nedbremsning pludselig af uforklarlige årsager blev sendt på en snurretur, som endte i autoværnet. Resultatet blev en slemt tilredt bil og en alt for hurtig afslutning på weekenden for Johnny.

”Vi mangler test. Jeg kan mærke, at jeg bliver hurtigere hver gang jeg er i bilen, og så var det bare en sur måde og slutte weekenden på” udtaler Johnny.

Teamchef Gert Koustrup fortæller: ”Det er en ond cirkel, vores sidste testdag blev aflyst og det var umuligt af finde en ny testtid så kort før løbet. Det er bare surt at vores planlagte test ikke kunne lade sig gøre.”

Teamets Peugeot 407 med Robert Schlünssen fik derimod en helt anden start på weekenden. Lørdag kørte han bilen ind på en 11. plads i tidtagningen og dermed en plads i Super Pole, hvor han ligeledes kørte sig ind på en 11. bedste tid.


(Foto: Team Go Racing)

I første heat lykkedes det den unge dansk-tysker at revanchere sig til en 10. plads, men han måtte desværre indkassere et gult Kort på baggrund af en protest, lagt af Sturup Raceway køreren Gunnar Kristensen.

I andet heat blev det, efter en flot indsats, til en 2. plads generelt og en 1. plads i privat cuppen til Robert Schlünssen.


(Foto: Team Go Racing)

En 11. plads i heat 1 og en 2. plads i heat 2 var nok til en plads i forreste startrække ved siden af John Nielsen. Efter en flot start og en kort kamp med Nicki Thiim, måtte Robert dog give afkald på denne placering. Med det gule kort fra 1. Heat i baghovedet ville han ikke risikere en yderligere straf. Derefter fulgte en flot heat med en lang og hård kamp om den sidste podieplads.
”Jeg skal indrømme at det har været en meget hård weekend. Først Johnnys uheld lørdag og derefter Roberts flotte resultat. Det har været godt at se at vi er i stand til at følge med nogle af de hurtigste i feltet og at vi ikke bliver kørt agterud.” udtaler Gert Koustrup.


(Foto: Team Go Racing)

Efter denne ekstreme weekend er det dog helt sikkert at Team Go Racing stiller op til alt det test de kan få fingrene i. ”Det er en meget hård klasse og vil man være med fremme bliver man nødt til at udvikle og kæmpe sig til det.” udtaler Gert Koustrup.

Vi ser nu frem til Grand Prixet på Jyllands Ringen.

Team Go Racing


Læs mere om:
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Robert Schlünssen
  • Padborg Park
  • Team Go Racing
  • 19/08/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •