Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Vender Brawn tilbage til Ferrari?

Formel 1 
29/08/07 

Ross Brawn har nu haft møder med Ferrari chef Jean Todt, for at diskutere en mulig tilbagevenden til teamet. Intet er dog helt besluttet siger Luca Colajanni.
 

Ross Brawn holder i øjeblik et sabbat år, efter et lang og succesfuld stint som teknisk direktør gennem hele Michael Schumacher perioden. Han stoppede sidste år samtidig med at den mangedobbelte verdensmester stoppede som kører i Ferrari teamet.

Det har hele tiden været planlagt at Ross Brawn skulle have sin fremtid i Ferrari teamet, og forhandlingerne om hans tilbagevenden er nu begyndt.
”Forhandlingerne er stadige åbne på begge sider af bordet” - siger Ferraris talsmand Luca Colajanni, og forsætter: ”Der er ikke lavet nogen aftale endnu, men det faktum at vi talersammen er positivt.”

Der har i løbet af sæsonen været rygter om at Ross Brawn ville begynde at arbejde for andre teams, men det prøver Ferrari nu at afvise, med de nye udmeldninger som kom fra teamet efter Grand Prix'et i Tyrkiet.

Selch

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  •