Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Så sker der snart noget igen!

Special Saloon 
28/08/07 

Efter en alt for lang sommerpause, er Danmarks mest brutale og spændende racerbiler atter klar til at indtage de danske racerbaner. Næste kryds i kalenderen skal sættes ved Grand Prix Danmark på Jyllandsringen den 8. og 9. september, hvor SSC skal køre i forbindelse med det næste DTC-løb. Denne weekend er kendt for at være der, alle teams gør lidt ekstra ud af alting.
 

Før pausen havde Michael Klostermann lagt sig i spidsen med sin BMW E46 ex-DTC racer i gruppe 1, og har godt med luft ned til Klaus Ellmies og Martin Marrill. I gruppe 2 ligger Lars Schönemann ligeledes suverænt i front med sin Porsche 993 GT2 og har næsten dobbelt så mange point som Niels Ole Andersen på 2. pladsen og Andreas Kjærgaard på 3. pladsen. I gruppe 3 fører Hans Elnegaard i en Lotus Elise med 2 point foran Jesper Vestergaard, som må siges at have gjort det meget flot, eftersom han kun deltog til Special Saloon Festival. På 3. pladsen har vi Simo Klok, også i en Lotus Elise.


Simo Klok debuterer i år med sin grønne Lotus Elise.
(Foto: Spider-Web.dk)

Med kun tre løbsweekender tilbage, er der lagt op til spændende dueller i alle klasser. For selvom det bliver svært at røre Lars Schönemann's suveræne føring i gruppe 2, er der stadig kamp om placeringerne længere nede i tabellen. Jørgen Hansen er sulten efter points - og Andreas Kjærgaards 3. plads.


Christian Vejby har 4. pladsen i gruppe 1 – med kun 19 points ned til klassens nr. 12.
(Foto: Spider-Web.dk)

I gruppe 1 er der kun 19 points mellem nummer 4, Christian Vejby, og nummer 12, Niels Høiby, så der vil blive arbejdet for hvert et points i efteråret!

Nye biler

Sommerpausen har medført at et par kørere er blevet færdige med deres biler, og er klar til at komme ud og køre ræs. Heriblandt Gunnar Larsen, der efter det voldsomme sammenstød på Ring Djursland har skiftet sin Ford Sierra Cosworth ud med en Ford Sierra RS500.

Johannes Graversen skulle efter sigende endelig være klar til start med sin gamle Fiat X1/9, som han har ventet på dele til hele foråret.

Claus Klostermann har også købt ny bil; igen en BMW. Denne gang har han købt den BMW E46 M3 GTR, som Jørgen Hansen har haft til salg, og mon ikke Storebror Klostermann får lidt at se til når først Claus får lært bilen at kende?


Sådan ser Claus Klostermann’s nye arbejdsplads ud.
(Foto: Jørgen Hansen)

Jesper Vestergaard håbede på at kunne stille til start med sin Alfa Romeo 155 Q4 allerede i starten af sæsonen, men ikke før nu har det været muligt at finde delene til bilen. Den kommer tættere og tættere på at kunne stille til start til Grand Prix Danmark - "Men det er langt fra sikkert!" siger Jesper, der med sin far og brødre har deltaget i DEC med en gul Lotus Elise.

Rygtet siger også at endnu en tidligere DTM-Mercedes er på vej til de danske baner... Det bliver spændende at se deltagerlisten til Grand Prix Danmark!

Special Saloon Car

Spider-Web.dk


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her