Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar racing havde en god dag

Rally Sprint 
28/08/07 

Escobar racing v/Lars Kragh havde en god dag ved afviklingen af 3. afdeling Yokohama mesterskabet øst som blev afholdt i Tåstrup.
 

Der var lagt op til et rigtigt godt race, hvor en stor del af den danske rally elite var mødt frem, for at vinde denne afdeling at Yokohama mesterskabet.

De ca. 70 fremmødte biler, som stillede til start, sørgede for at der virkelig blev kæmpet om pladserne til denne velafviklede afdeling i Tåstrup.

Escobar racing havde brugt sommer pausen på at forberede sig godt, til bl.a. at skulle forsvare deres to førstepladser, de besad i begge klasser som de deltager i.

Det lykkedes også for Escobar racing, at forsvare deres respektive plader, og føre stadig i begge klasser.

Lars Kragh og Jess Larsen kørte sig til en flot 2 plads i deres klasse, og var efter løbet meget tilfredse med deres placering.


Lars Kragh og Jess Larsen.
(Foto: Nitt-Foto.dk)

2. kører Jess Larsen:
Vi kom til denne afdeling med en forhåbning om at vi kunne gøre det godt, vi er begge to meget glade for denne afdeling, af Yokohama mesterskabet her i Tåstrup.
Vi havde besluttet os for at kæmpe for det, men samtidig også køre med hovedet, da vi har en travl periode foran os, med mange løb, på kort tid.
Vi vidste det ville blive svært at køre fra Bjørn Wulff fra Nykøbing i hans Peugeot 106 Maxi.
Vi fik desværre ret i vores forventning, for Bjørn Wulff var flyvende i dag.

Escobar racing anden bil med Martin Pedersen og Teddy Grasson, skulle opleve en lidt frustreret dag, hvor der ikke var meget som lykkedes.


Martin Pedersen og Teddy Grasson.
(Foto: Nitt-Foto.dk)

2. kører Teddy Grasson:
Vi har brugt sommerpausen på bl.a. at renovere vores gearkasse, men af en eller anden årsag, var det netop gearkassen der i dag skabt problemerne.
Vi fik takket være vores gode mekanikere repareret bilen, så vi kunne fuldføre løbet og komme hjem med point nok til, at vi stadig føre Yokohama mesterskabet.

Escobar racing går nu i gang med at forberede sig til 3. afdeling af DM, som bliver afviklet på Bornholm d.15 september.

Team Chef Peter Ackermann:
Vi havde en rimelig god dag i dag.
Vores mål var stadig at føre i begge klasser som vi deltager i, når vi havde kørt dagens afdeling, og det lykkedes for os.
Kragh/Larsen havde rigtig god fart i bilen, og på trods af en punktering i første heat, kørte de sig til en flot 2.plads i klassen.
Pedersen/Grasson var ramt af uheld fra starten af, og det lykkedes kun lige at fuldføre løbet.
Vi har besluttet at sende den nyrenoverede gearkasse, som skabet problemerne videre til Michael Springer som er specialist i denne type gearkasse.

Vi begynder nu at koncentrere os om DM 3 på Bornholm som hele Escobar racing ser meget frem til.

Vi ønsker Bjørn Wulff tillykke med en suveræn og fortjent sejr.

Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: