Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Jan Magnussen vandt i Canada

ALMS
GT Class 

27/08/07 

American Le Mans SeriesJan Magnussen, i Corvette C6.R, vandt GT1 klassen, da den 9. afdeling i den Amerikanske Le Mans Serie, blev afviklet natten til mandag dansk tid, på den meget udfordrende og krævende Canadiske Mosport bane.
 

Jan Magnussen og hans holdkammerat Johnny O’Connell startede løbet fra tredje startposition, bag to søsterbiler fra Corvette Racing. Johnny O’Connell startede i bilen og efter at have skuffet i kvalifikationen tog han revanche i løbet. Efter en times kørsel i det 2 timer 45 minutter lange løb, havde han kørt Corvetten i front og her blev den resten af løbet. Sejren, der er Jan Magnussen og Johnny O’Connells anden i serien i år, er meget kærkommen for de to, der det meste af sæsonen har været forfulgt af uheld.


(Foto: Christina Bergdahl)

”Endelig” sagde Jan Magnussen efter løbet. ”Vi var ved at tro, at der hvilede en eller anden forbandelse over vores bil i år. Gutterne på vores bil har knoklet så hårdt hele året, men gang på gang er vi blevet snydt for sejren på grund af små dumme uheld. Det har været 4 måneder uden en sejr i Corvetten, men nu lykkedes det endelig og jeg er specielt glad for, at gutterne fik noget at fejre”.

For Jan Magnussen og Johnny O’Connell vækker Mosport banen i øvrigt gode minder. Da de to var holdkammerater hos Panoz tilbage i 1999, vandt de to også ALMS løbet på Mosport.

Næste weekend kører Jan Magnussen igen i Corvetten, da gælder det 10. afdeling i ALMS, der afvikles på Corvettes ”hjemmebane” i Detroit.

Resultat:
1 - Corvette C6.R #3 Jan Magnussen – Johnny O’Connell
2 - Corvette C6.R #33 Ron Fellows – Andy Pilgrim
3 - Corvette C6.R #4 Oliver Gavin –Olivier Beretta


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Corvette Racing
  • Mosport Park
  • 26/08/07 - Mosport Park - ALMS
  •