Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Massa vandt i Tyrkiet

Formel 1 
26/08/07 

Dobbeltsejr til Ferrari
Det blev en god dag for Ferrari, da det italienske team i Tyrkiet besatte de to første pladser i løbet. Felipe Massa vandt foran Kimi Raikkonen.
 

På trods af at han havde et helt løb til rådighed, lykkedes det aldrig for Kimi Raikkonen at finde en vej forbi Felipe Massa. Det betød så at Felipe Massa nu igen fører i den interne duel i Ferrari teamet - dog kun med et enkelt point. Men der er stadig meget langt op til de to McLaren kørere.

Fernando Alonso tog 3. pladsen. Efter en dårlig start hvor han blev placeret af BMW racerne, fik han kæmpet sig tilbage i forbindelse med pitstoppene. men var allerede der for langt tilbage i forhold til de to røde i front. Men de seks point bragte ham alligevel tættere på Lewis Hamilton, der ellers længe lignede en der skulle have netop 3. pladsen. Men før det andet pitstop fik han en punktering og det kostede den unge englænder tid. Så meget tid at han mistede placeringer til både Alonso og til Nick Heidfeld der med endnu en 4. plads understregede at den placering næsten tilhører ham.

Alonso har nu 79 point - fem mindre end Hamilton. Dermed har den regerende mester hentet to point ind på sin rival.

Finske Heiki Kovalainen sluttede på 6. pladsen og fik sig der en flok gode point. Undervejs fik han også fornøjelsen af lidt tid i front, fordi han stoppede senere end de andre.

Nico Rosberg blev nr. 7 efter en god eftermiddag. Bag ham lå Robert Kubica, der var startet godt, men som havde stoppet ret tidligt, og det havde sendt ham agterud.

Kun en enkelt kører - Mark Webber - udgik.

Martin Møller-Thomsen

Se også:
Resultatet af Tyrkiets GP
Læs mere om:
  • Istanbul Park
  • 26/08/07 - Istanbul Park - Formel 1 - FIA F1
  •