Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Det var ikke PM motorsport´s weekend på Padborg.

Advan Cup 
27/08/07 
Yokohama

Efter et par måneders sommerferie var banen klar til endnu et race på Padborg Park. PM motorsport var igen repræsenteret i Advan cuppen med Lars Gaardsøe & Bernth Stott Jørgensen
 

Vi syntes selv vi var klar med masser selvtillid fra sidst, og banen passer godt til Peugeoterne, så nogen point på kontoen var målet for begge kørere, men men anderledes skulle det vise sig at gå, Lars syntes ikke rigtigt at det ville virke og i træningen syntes bilen at mangle speed på langsiden og klager igen igen over sine bremser...

Bernth syntes sin 307 kørte nogenlunde, med lidt små justeringer burde han være klar, bilerne blev gennemgået, og en vågen mekaniker får kigget på det højre fjerderben på Bernth´s 307 og opdager svejsningerne på beslaget der holder spindlen er revnet, det kunne havde gået rigtigt galt, hvis bilen havde kørt lidt hårdt på kuberne´ og bare et spørgsmål om tid. Ingen tidtagning til Bernth, men derimod en tur på 6 timer til Sjælland for at hente en ny undervogn.


(Foto: PM Motorsport)

Lars´s bremser bliver efterset og får nye klodser, da de er slidt skæve.. Lidt just. og vi er klar til at sætte en tid. Igen føler Lars at der mangler noget speed og bremsen bliver varm. En tid på 11.459 hvilket rækker til nr. 21 i det skrappe felt, ikke tilfredsstillende.

Da vi får bilen ind og løftet op, hænger det højre forhjul så meget i bremsen, at man kun med vold kan dreje det rundt.. Det viser sig at bremseågene er så slidt / skæve at kaliberene går fast når der bremses, Vi forsøger at skaffe noget nyt, hvilket ikke lykkes til heat 1, men nye glidere monteres, som gør det lidt bedre.. Men ikke rigtigt godt.

Bernth´s 307 fik, efter en køretur til øen på 600 km., monteret nye fjederben og var klar til start fra bagerste startrække.. Som startnr. 34 kørte han sig frem til nr 28. i første heat.

Lars startede som nr. 21 og endte i sandkassen efter 4 omgange, da lå han som 12. Jeg kunne godt mærke at bremsen begyndte at blive varm allerede omgangen før og i bunden af Big Mag inden afkørselen, Da jeg kom ned for enden og går på bremsen, igen, bremser jeg 5-10 meter, så er der ikke mere- trækker ud flyver forbi Luton, og når lige at korrigere en lille smule, for at undgå Lars Højris bagskærm. Det var et mulehår´ fra at jeg havde ramt ham - Phuuha´ - Se videoklip her af Lars´s afkørsel.

Til andet heat fik vi monteret nye bremsedele på Lars´s bil. Men at starte fra nr. 33 er noget af en rejse for at komme frem i pointene. Ellers en kanon start og få taget rigtigt mange ned til første sving, desværre er Skipper gået på tværs, som gør Lars må holde stille. Han får kørt sig frem til en 20. plads.


(Foto: PM Motorsport)

Bernth starter nr. 28 og kører et super løb, frem til 17, hans bedste resultat i år.

PM motorsport er klar til grand-prixet på Jyllandsringen, og udvider teamet med en bil mere. Teamchefen skal ud og køre Special saloon i Fartstrup´s hurtige Golf 1.

PM-Motorsport


Læs mere om Advan Cup på Padborg Park
Læs mere om:
 • Bernth Stott Jørgensen
 • Lars Gaardsøe
 • Padborg Park
 • 19/08/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS