Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Dobbeltklik på Nicki

Diverse 
26/08/07 

Det unge stjerneskud fås nu som baggrundsbillede til computeren
Efter Nicki Thiim’s fantastiske debutløb, er der fra flere steder blevet spurgt om baggrunde til den voksende fanskares computere.
 

Det har NickiThiim.com nu taget konsekvensen af, og man kan nu hente de første 4 baggrundsbilleder på hjemmesiden nickithiim.com.


(Foto: NickiThiim.com)

”Vores besøgstal er steget markant efter weekenden, så vi arbejder på højtryk for at få lavet flere baggrunde”, fortæller Janni Storm Kristensen, der sammen med hjemmesidesponsoren Spider-Web.dk holder siden ved lige. ”Vi har desværre ikke haft mulighed for at lave baggrundsbilleder fra Nicki’s Supercopa-løb, da det ikke har været muligt at få kvalitetsbilleder derfra.”

Der vil løbende komme flere billeder til download på siden, hvor man også kan følge Nicki’s færden på de europæiske racerbaner. Naturligvis vil siden også blive opdateret massivt under Grand Prix’et, så de, der ikke kan følge med live, kan få sidste nyt hurtigst muligt.

NickiThiim.com
Kim Gripping


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Poulsen Motorsport
  •