Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

WW racing deltager på Ring Djursland

Danish Endurance
Championship 

23/08/07 

DEC - Danish Endurance ChampionshipEt kort øjeblik var det samlede team ww-racing ved at blive grebet af noget der lignede begyndende panik. Årsagen var offentliggørelsen af den officielle startliste til weekendens 3. afdeling af DEC på Ring Djursland.
 

Skulle hele sommerpausens forberedelser virkelig ikke bruges til noget. Var vi blevet udelukket fordi konkurrenterne – med rette – frygtede den mintgrønne Saxo med nr. 102, som jo indikerer noget om sidste sæsons placering.
En hurtig undersøgelse viste, at det skyldtes et sammenfald af uheldige omstændigheder, men at WW-racing er tilmeldt, og nu er opført på listen til lørdagens race.

Sommerpausen i teamets garage er gået med opgradering af bremsekøling, oliekøling, motorrumskøling og al mulig anden køling, ligesom en hel testdag på Sturup bragte de sidste hestekræfter, fra den nye motor i spil.

I øvrigt er Henrik, den ene af mekanikerne i det mekaniske dreamteam, blevet gift i løbet af sommeren. Tillykke med det.


(Foto: WW-racing)

Og som billedet viser, har han fundet løsningen, hvis motoren skulle strejke.

WW-racing.dk


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 25/08/07 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •