Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Felipe Massa tildelt nyt chassis

Formel 1 
23/08/07 

Flere ting er gået den forkerte vej for Felipe Massa i denne sæson. Personlig ustabilitet samt et par fejldisponeringer fra teamet, har sat Felipe Massa tilbage.
 

Felipe Massa har langt fra fået den sæson som han havde ønsket sig. Temperamentet har nok arbejdet lidt imod ham, samt at Ferrari teamet heller ikke har gjort det nemmere for ham. Senest set i Ungarn hvor det var galt med beregningerne af benzinmængden, samt at påfyldningen heller ikke fungerede optimalt.

Nu er der dog draget en konsekvens heraf. Til det tyrkiske GP i den kommende weekend, får Felipe Massa et helt nyt chassis - med nummeret 263 - i et forsøg på at præstere bedre. Det nye chassis er i sommerpausen blevet samlet og man har kørt den såkaldte shakedown eller funktionstest.


Felipe Massa får nyt chassis til det tyrkiske Grand Prix
(Foto: Ferrari)

Derudover har Ferrari erkendt selv at have fejlet. En hel del procedurer i forbindelse med pitstops, er blevet revurderet, ændret og i særdeleshed øvet her i sommerpausen for at undgå gentagne fejltagelser. Fejltagelser som de der blev begået på Hungaroring.

Dons

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Scuderia Ferrari
  • Istanbul Park
  • 26/08/07 - Istanbul Park - Formel 1 - FIA F1
  •