Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

JH Motorsport på Ring Djursland

Danish Endurance
Championship 

22/08/07 

DEC - Danish Endurance ChampionshipTrods en rigtig dårlig afdeling af DEC på Padborg Park, er der stor optimisme hos JH Motorsport inden 3. afdeling på Ring Djursland den 25. august.
 

2. afdeling på Padborg Park startede ellers rigtig godt for JH Motorsport i den hvide Porsche, da det efter tidskørsel, blev til en startplacering som nr. 2.


JH Motorsport på Padborg Park.
(Foto: JH Motorsport)

I den første del af løbet var det Danny Rasmussen som var bag rattet, og han formåede at lægge stor pres på Team Drive4fun, som startede forrest.
Det hårde pres giver resultat og Danny kommer forbi og indtager herefter føringen.

Efter ca. 5 kvarter melder problemerne sig. En knækket bolt i et ophæng, giver en masse følgeskader, som, - en ødelagt remskive og v- rem, knækket vandstuds og et ødelagt benzin rør. Efter intens pitarbejde fra det dygtige og kreative mandskab, kører Porschen atter på banen.

Nu er det Jens Hansen som kører, og efter ca. en halv times kørsel strejfer Porschen en konkurrent i chicanen og rammer herefter autoværnet.
Igen er der en opgave for pitmandskabet at løse, da den ene køler er ødelagt og et baghjulsophæng er knækket.
Det lykkes pitmandskabet atter at få Porschen ud at køre i den afsluttende del af løbet og herved blive klasificeret.

På trods af problemer lykkedes det dog for Danny Rasmussen under løbet at sætte dagens hurtigste omgangstid.

Sommer ferien er blevet brugt på forberedelserne til 3. afdeling af DEC, og teamet forventer en plads på den øverste del af sejrsskamlen.

JH Motorsport
Kim Træger


Læs mere om:
  • Danny Rasmussen
  • John Hansen
  • Ring Djursland
  • 25/08/07 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •