Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar racing er godt forberedte

Rally Sprint 
22/08/07 

Escobar racing v/Lars Kragh er klar til 3. afdeling af Yokohama mesterskabet der bliver afviklet på søndag.
 

Escobar racing har efter deres succesfulde weekend i juli måned ved NCC Rallysprint i Nyrand ved Kalundborg, hvor teamet kørte sig til en flot 2. plads generelt til
Lars Kragh, og en ikke mindst lige så flot klasse sejr, og fornem 15. plads generelt til Martin Pedersen, forberedt sig til anden del af rallysæsonen, ved at sørge for at begge biler er i tip top stand.

Escobar racing brugte også weekend i Kalundborg i juli måned, til at vise deres sponsorere hvordan teamet virker under et Rallysprint, og stor set alle sponsorerer mødte op, og fik sammen med resten af teamet en fantastisk dag.


(Foto: Escobar racing)

Sponsor John Jørgensen fra: Vognmand John Jørgensen Aps.:
Vi havde en rigtig god dag sammen med Escobar racing, det var virkelig sjovt at se hvordan teamet arbejder under sådan et type løb.
Jeg er meget imponeret over hvor seriøse alle i teamet er, og hvordan de virkelig brænder for det de laver.
Vi oplevede at være med helt inde i teamet, og så hvordan tingene fungere, og en del af os, fik oven i købet en køretur af kørerne i deres biler, det var en oplevelse jeg sent vil glemme, vi har følt os rigtig velkommen, og er rigtig glade for at være en del af Escobar racing.

Sponsor Hans Chr. Jensen fra Wimmers Multiservice:
Vi har sponseret en del Rallyteams igennem tiderne, hver team gør det godt på deres måde, men Escobar racing gør det rigtig godt, ikke mindst eksponering af os sponsorer.
Vi har det særdeles godt med at støtte Escobar racing, for vi får virkelig noget igen, der er tillige en utrolig stor gæstfrihed i teamet af alle, hvilket vi godt vil støtte.

På søndag gælder det så om at forsvare de første pladser som begge Escobar racings biler besidder i øjeblikket i deres respektive klasser.

Team Chef Peter Ackermann:
Vi har haft en god sommerferie, med en rigtig god weekend ved Rallysprintet i Nyrand hvor vi fik vist "Escobar flaget" på fornemmeste vis.
Vi er nu klar til at tage hul anden del af sæsonen med 3. afdeling af Yokohama mesterskabet øst.
Vi fører i begge de klasser vi køre i, vi vil gøre alt hvad vi kan for at sørge for, at vi også føre dem når vi tager hjem på søndag, vi ved at der er rigtig mange fine biler, og super gode kører der stiller op på søndag, men vi er godt forberedte.
Banen vi skal køre på er begge vore kører glade for, de ved godt at der skal køres til, for at være med fremme, men der ligger også en travl periode med 5 løb inden for de næste par måneder foran os, så der skal også køres med hovedet.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: