Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

AS Rally Racing i Fårvang

Rally Sprint 
23/08/07 

Efter at Alex Siersbæk og Mads Lund i deres Peugeot 306 kit car havde et uheld til DM 2 på Mors, er rallybilen blevet rettet op og samlet igen, og det var også ved tiden at få testet, om bilen igen opførte sig som den skulle.
 

Det skulle foregå d. 10. august til Rallyshow i Fårvang. Det var 29. gang løbet skulle køres, og med et godt omdømme kommer der altid mange tilskuere og mange fine rallybiler. Løbet består af 3 indledende heat, og derefter går de 20. hurtigste biler videre til et finaleheat.

Vejrprofeterne havde lovet sol med enkelte byger, så bilen var monteret med slicksdæk hjemmefra. Da bilen var kommet godt gennem teknisk kontrol og teltet var blevet stillet op, nærmede tiden sig til start på løbet. Så kort før heat 1 skulle begynde, kom den enkelte byge, som profeterne havde lovet, men den gav også så meget vand, at alt sejlede. Så blev regnvejrs dækkene fundet frem og sat på bilen, og så var vi klar. Alex kørte lidt forsigtigt i 1. heat, da banen var meget glat pga. regnen, og fik derved bilen i mål uden buler, modsat en del andre der fik buler og enkelte måtte helt udgå. Det blev dog alligevel til en plads i top 10 generelt, trods den forsigtige kørsel.

Til heat 2 og 3 var asfalten igen ved at være tør, og der kom igen slicks på bilen. Tiderne blev forbedret en hel del og efter heat 3 viste det sig, at teamet var blevet nummer 2 i klassen. Generalt blev det til en 6. plads, så pladsen i finaleheatet var sikret

Finaleheatet blev kørt med en rigtig god fart i bilen, men på sidste omgang var der én af firehjulstrækkerne, der havde en snurretur foran Alex og Mads, så de måtte holde lidt igen og endte som nummer 8 i finalen.

Alt i alt var teamet godt tilfreds med resultatet og vendte snuden hjem over, hvor bilen skal gøres klar til DM 3 på Bornholm d. 15. september.


Læs mere om:
  • Fårvang
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: