Hurtig - men man skal jo også til mål....

Danish
Touringcar

23/08/07

Augustløbet på Padborg Park er overstået, og Den Blå Avis Fleggaard Racing kørereren Jason Watt har ellers vist fornyet form i træning og kvalifikation, men banen i det sønderjyske gav ikke mange point fra sig.

Jason var 5'er i kvalifikationen og så frem til superpole, men en kikset dækstrategi og en kørefejl på den hurtige omgang resulterede i en skuffende 12. plads.

Løb 1:
Jason får en rigtig god start og skyder op mellem Michael Outzen og Phillip Andersen på ydersiden. Bedst som de 3 BMW'er ligger side om side trækker de to yderste lidt sammen, og det efterlader ingen plads til Jason i midten.
"Jeg forsøger at undgå at ramme dem begge men da hullet tilsidst er smallere end den bil jeg sidder i, kan man jo regne ud at der vil blive kontakt. Outzen og jeg ramte hinanden og vi punkterede begge på forhjulet."
En skuffet Jason måtte trækkes i pit og inkassere en 27. plads.

Løb 2:
Fra en 27. plads på gridden lavede Jason noget af det største avancement i DTC historien da han formåede at styre fri af alle uheldene og samtidig havde rigtig god speed i bilen.
"Det var helt kanon - jeg skøjtede lidt rundt da der kom lidt regn, men det var heldigvis under safty-car mens de ryddede banen for strandede biler, og da løbet atter blev givet fri, var banen tør igen, og så var det bare fremad" grinede Jason da han var kommet i mål på en herlig 8. plads. At slutte 19. pladser bedre end man starter efter 13 omgange må være noget nær en rekord i DTC.

Løb 3:
De to første placeringer giver som bekendt startplaceringen til dagens sidste løb, så det var igen langt tilbage for Jason på startrækkerne. En 19. plads med stående start blev hurtigt vekslet til en 15. plads rundt i første sving.
"Jeg kom godt af sted og gik på ydersiden af Nykjær, Lungaard og nogle andre, og hurtigt satte jeg jagten ind på de næste. Jeg kom forbi en lille håndfuld mere og var oppe på en 11. plads efter kun 4 omgange, men da jeg gik efter et havlt hul på Michael Carlsen på vej ind i Big Mag curven, da ramte jeg desværre curben på indersiden, og jeg snurrede rundt og endte i "sandkassen" men jeg skulle jo frem i bussen forklarede Jason med et skævt smil.

Dette var faktisk løbet hvor Jason har haft mest fart på bilen i forhold til både team-kollega Jan Magnussen og konkurrenterne, så humøret er stadig højt til trods for den ringe pointhøst.

Næste løb i Danish Touringcar Championship køres den 9. september på FDM Jyllandsringen.