Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nick Heidfeld bliver hos BMW Sauber

Formel 1 
21/08/07 

- kontrakten er netop underskrevet
BMW Sauber teamet har netop offentliggjort at Nick Heidfeld kører for teamet også i 2008.
 

Nick Heidfeld forbliver i BMW Sauber teamet også i 2008. BMW Sauber teamet her netop offentliggjort at der er indgået aftale om en forlængelse af kontrakten. Hvor vidt der er indgået ændringer i forhold til løn osv. er der ikke oplyst noget om. Men sikkert er det at Nick Heidfeld forsætter i teamet sammen med Robert Kubica .

Mario Theissen ligger ikke skjul på at en del af den succes som BMW Sauber har opnået i år, skal tilskrives Nick Heidfeld. Det er en af grundene til at man har valgt at forlænge kontrakten. Den store erfaring som Nick Heidfeld har, er gået videre til både team og medkører. Robert Kubica lægger da heller ikke skjul på at en meget stor del af den erfaring, som han har opnået i det sidste års tid, er hentet fra Nick Heidfeld.


De to forbliver teamkammerater i næste sæson
(Foto: BMW Sauber)

Nick Heidfeld selv siger at han da ville have været ked af at skulle forlade teamet, nu hvor han har været med i opbygningen af teamet i de seneste 2 sæsoner. Derfor er han yderst glad og tilfreds med at forlængelsen nu er faldet på plads. Og kan BMW Sauber forsætte den udvikling som teamet har præsteret i de seneste 1½ sæson, er det absolut et team man skal regne med i næste sæson.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Heidfeld
  • Robert Kubica
  • BMW Sauber F1 Team
  •