Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Tyrkiets GP - Toyota preview

Formel 1 
21/08/07 

Toyotas indsats i denne sæson, har vel været skuffende det meste af tiden. Alligevel så håber teamet på gode points i Tyrkiet.
 

Det tyrkiske GP er ganske anderledes end det seneste i Ungarn. Fra at køre med stort set maksimal downforce, så skifter man over til at køre med i hvert fald medium downforce. Der udover er det også andre compounds som Bridgestone tilbyder denne gang.


Ralf Schumacher - kæmper han for en forsat plads i teamet?
(Foto: Bridgestone)

Toyota teamet har i ligget henslængt i liggestole eller ved poolen i sommerpausen. Man har blandt andet færdiggjort en ny bund til bilen, ligesom at man præsenterer et nyt frontvinge design til GP'et i Tyrkiet. Man håber derfor at der ligesom ved de to tidligere besøg på denne bane, vil komme points på kontoen. Toyota mangler points i den grad.


Jarno Trulli er god til kvalifikation, men er bilen god nok til løbene?
(Foto: Bridgestone)

Kørerne er som stort set alle andre kørere ret begejstrede for denne bane. Ralf Schumacher har tilsyneladende fået lidt mere tur i den efter en laaang downperiode. Spekulationerne har længe gået på om han kan forsætte i teamet. I hvert fald ser han meget fortrøstningsfuld på det kommende GP. Selv siger han at bilen er blevet meget bedre, og at der så absolut er mulighed for points i Tyrkiet. Jarno Trulli er lidt mere behersket. Han glæder sig til de udfordringer som denne bane indeholder, og så håber han på at han kan forsætte den gode stime med kvalifikationsresultater. Er det nok? Ganske givet nej, for formen skal også holde i løbene, og det er vel her at Toyota har de største problemer. Tempoet over distancen er ikke god nok. Teamet mener dog at de seneste forbedringer på bilen, vil løfte holdets præstation.

Dons

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Ralf Schumacher
  • Panasonic Toyota Racing
  • Istanbul Park
  • 26/08/07 - Istanbul Park - Formel 1 - FIA F1
  •