Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Sådan kan vi ikke fortsætte

Advan Cup 
22/08/07 

En skuffet og let pessimistisk Anders Majgaard med hænderne i lommen skuler arrigt til den rød-hvide Bimmer i teltet.
 

”Vi har haft skilt den ad i alle ender og kanter, alle sensorer er kontrolleret, styreboksen udskiftet med en ren standardboks til sportsversionen, og nu yder den mindre end familiebilen, når vi sætter den på rullefeltet! Hvis ikke jeg var ved at græde over det, ville jeg få ondt i maven af grin.”


Anders Majgaard i Poetszch-svinget.
(Foto: Spider-Web.dk)

Anders var absolut ikke det sædvanlige glade gemyt med let til smil lørdag eftermiddag, da freden sænkede sig over Padborg Park og røgen fra grillede bøffer sivede gennem pitten. Tidtagningen havde kun bekræftet, at bilen slet ikke havde de nødvendige kræfter til at følge med resten af feltet. Startposition som nummer 25 er hverken særligt overbevisende eller motiverende, når man har en bil, der har vist, at den kan køres i top ti.

Men man skal jo heller ikke give op på forhånd, så Anders stillede til start, fast besluttet på at kæmpe om pladserne. Som han tidligere har vist, så er årene i gokart ikke spildt, for mens mange små nærkampe blev udkæmpet mellem rivalerne på de første blev BMW’en stille og roligt listet frem i rækkerne. Da flaget faldt, viste resultattavlen, at næste heat skulle startes fra en syttendeplads.


Anders Majgaard har kurs mod Audi-kurven.
(Foto: Spider-Web.dk)

Forventningerne var ikke så store til sidste heat. ”Kunne vi nu bare få en ordentlig byge, så ville det hjælpe lidt”, håbede Anders, men skyerne holdt tæt. Startplaceringen midt i feltet lovede også hårdere konkurrence, så spejlene var pudset og justeret, så ingen kunne snige sig uset ind på den meget tamme BMW. Selve heatet blev kørt i relativ ro, og der blev kun vundet to pladser. I betragtning af hvor mange kørere bagved, der rent faktisk havde bedre omgangstider, er resultatet et udtryk for en stabil og glidende kørsel, der har bevaret så meget af farten som muligt i bilen gennem svingene.

Hvad så med fremtiden? Man kan vel ikke fortsætte med sådan en bovlam bil? ”Nej, det her går ikke. Nu bliver bilen splittet ad i atomer, og vi skifter alt der på nogen måde kan have indflydelse. Så håber jeg, at vi kan blive klar til Grand Prix Danmark om tre uger, men vi stiller ikke op igen, før bilen kører rigtigt. Men vi giver ikke op, så vi ses igen på asfalten.”

JA Motorsport

Spider-Web.dk


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • JA Motorsport
  • Padborg Park
  • 19/08/07 - Padborg Park - Advan Cup
  •