Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Blandet fortjeneste til HP Racing

Advan Cup 
21/08/07 

Weekenden på Padborg Park blev lidt af en blandet fornøjelse, for de to for HP Racing kørere Nick Reimersø og Dan Birkelev. Det gik både op og ned for teamet.
 

I en weekend hvor de var plaget af en del uheld og afkørsler, fik begge kørere bragt deres biler nogenlunde hele gennem weekenden.
Kvalifikationen var lidt blandet, med en kører på syvende - og en på tyvende pladsen. Begge kørere klagede lidt over manglende moment, specielt havde bilerne svært ved at følge med på langsiden.


Nick Reimersø.
(Foto: Motorsporten.dk)

Nick Reimersø syntes specielt at det var frustrerende, at han kunne følge med og endda hente ind på konkurrenterne i svingene, for så at se dem trække fra på langsiden.
Han startede på syvende pladsen til første heat – som den hurtigste Suzuki kører.
I det tætte løb fik to af de forankørende konkurrenter problemer, men Nick holdt sin plads, og det betød en femte plads.

”Det var et tæt, men et lidt kedeligt heat, hvor jeg vandt 2 placeringer, da 2 af de forankørende mistede placeringer og det gav mig en god startplacering til næste heat” - fortæller Nick Reimersø.

Dan Birkelev startede weekenden længere nede i feltet.
Efter kvalifikationen blev det til en tyvende plads til første heat.

”Jeg har kigget lidt på mine sektortider og jeg taber næsten et halvt sekund. Det er ikke i chikanen jeg har problemer men derimod i Big Mag svinget” - fortæller Dan Birkelev og forsætter - ”jeg kører med en anden undervogn end Nick, og vi prøvede nogle ting af i denne weekend, men jeg vælger nok den samme undervogn som på den anden bil, da den kan køres mere aggressivt.”


Dan Birkelev.
(Foto: Motorsporten.dk)

I første heat ville Dan ikke satse for voldsomt, men alligevel lykkedes det ham dog at tage fire placeringer, og slutte som nummer 16.

I heat to fik Nick en god start, og han havde nogle tætte kampe med både Kent Iversen og Bruno Rasmussen.
”Jeg fik en god start, men bilen fik en del buler i de tætte kampe. Og på et tidspunkt missede jeg et gearskifte, hvilket resulterede i at René Hoff og jeg ramte hinanden lidt. Bilen blev hurtigere igennem løbet, hvilket hjalp mig til at slutte på en fjerde plads” - slutter Nick, som i øvrigt fik nogle point ind på kontoen.


Nick Reimersø.
(Foto: Motorsporten.dk)

I andet heat får Dan en lidt dårlig start, han bliver overhalet af 4 biler. Derefter er han involveret i en del tumult i midten af heatet, og bliver blandt andet ramt i døren. Samtidig syntes han at Suzuki'en havde svært ved at komme op i fart efter at have bremset.
Det betød at Dan Birkelev måtte afslutte på en lidt skuffende 22. plads.

”Jeg er ikke rigtig glad for Padborg Park, så det er ikke så godt at der er så mange løb der. Jeg er, fra mine Saxo Cup dage, til gengæld glad for Jyllands-Ringen så jeg glæder mig til det næste løb.”


Dan Birkelev.
(Foto: Motorsporten.dk)

Begge kørere tester allerede i dag (tirsdag), på Jyllands-Ringen for at få prøvet nogle flere ting af, og samtidig gøre sig klar til næste løb. Blandt andet vil Dan Birkelev arbejde mere med sin undervogn.

Selch

Læs mere om:
  • Dan Birkelev
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Padborg Park
  • 19/08/07 - Padborg Park - Advan Cup
  •