Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

Overvær en testdag ganske gratis

A1 Grand Prix 
23/08/07 

I A1 Grand Prix serien nærmer man sig sæsonstarten. Inden sæsonen går i gang, skal der testes. For første gang åbner man portene for publikum, som kan komme ind ganske gratis.
 

Skal du ikke noget tirsdag og onsdag i næste uge, så tag et smut forbi Silverstone banen. Her tester alle A1 GP teamene i næste uge på de førnævnte dage. For første gang åbnes portene for publikum som kan komme ind ganske gratis de to dage som testen varer.

Alt - næsten - er gratis de to dage. Parkering, indgang og man kan endda komme på tribunerne, også de overdækkede ganske gratis. Ydermere vil der også blive mulighed for at komme i paddock ganske gratis. Dog ikke hele tiden, men på nærmere fastsatte tidspunkter. Her kan der muligvis blive tale om at man kan snige sig til en forfriskning.

Tidsskema for testaktiviterne på Silverstone:
Tirsdag:
Kl. 09,00 til 12,30 - A1 GP test
Kl. 14,30 til 17,30 - A1 GP test
Kl. 16,30 - åbent i paddock med bl.a. dækskifte konkurrence

Onsdag:
Kl. 09,00 - åbent i paddock med bl.a. dækskifte konkurrence
Kl. 09,00 til 12,30 - A1 GP test
Kl. 14,30 til 17,30 - A1 GP test

Dette er en enestående chance for at komme tæt på meget kompetente Formel biler. Flere teams har skiftet bemalingen fra de seneste sæsoner ud, og den nye bliver præsenteret ved denne test. Det er blot noget af det som A1 GP organisationen vil vise ved testen på Silverstone.

Dons

Læs mere om:
  • Silverstone
  •