Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Det gik ikke helt som forventet for Anders

Advan Cup 
20/08/07 
Yokohama

- i Advan Cuppen
Peugeot køreren Anders Christensen var forud for weekendens løb på Padborg Park ret optimistisk, da han var sikker på at teamet langt om længe havde fået bugt med det ABS problem der har drillet hele forsæsonen.
 

Allerede i den fri træning viste Ander Christensen at blot fordi man har passeret de 60, så kan man godt køre racerbil, når bare den virker - og virkede det gjorde den, det viste en 3. plads med al tydelighed.


Anders Christensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men i tidtagningen vendte ABS problemet tilbage, hvilket kostede et par dæk, der fik 'flat-spots' fordi hjulene blokkerede.
På trods af problemerne kunne Anders slutte med 8. hurtigste tid, ud af de 33 deltagere i Advan Cup klassen.

Igen måtte hjullejer og sensorskiver gås efter, flere dele blev skiftet, og lørdag aften sad Anders spændt og ventede på at skulle afprøve reparationerne.

Reparationerne havde nok virket, men ikke løst problemerne helt, og da Anders også spandt rundt, efter at være blevet påkørt meget hårdt bagfra ude i indgangen til Yokohama-hårnålen i det første af søndagens to løb, var chancerne for en top placering desværre udenfor rækkevidde.
Det blev her til en beskeden 23. plads.

Andet heat udviklede sig meget bedre for Anders, der selv om han startede nede i den bagerste del af feltet, fik kørt sig op på en 12. plads = han overhalede 11 af konkurrenterne, det er mere end en per omgang i løbet.
Ikke nok med det, han satte også den 6. hurtigste omgangstid i løbet!


Når bare ABS'en virker, så er Anders Christensen med oppe blandt de hurtigste.
(Foto: Motorsporten.dk)

Bagefter kan man ikke lade være med at tænke på hvad det kunne være blevet til, hvis ikke der igen havde været problemer med ABS'en i det første af løbene!

12. pladsen indbragte Anders 4 point til mesterskabet, hvor han indtil nu har samlet totalt 15 point, hvilket placerer ham på 14. pladsen ud af de 28 kørere der indtil nu har scoret point.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Padborg Park
 • 19/08/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her