Hoff på podiet igen

Advan Cup
20/08/07

Denne sæson begynder at udvikle sig til den bedste sæson nogensinde for Advan Cup køreren René Hoff, der nu for alvor har fået fart i Peugeot 307 raceren fra Sally Racing.

Allerede i den fri træning lørdag formiddag viste René Hoff at han ville være med helt oppe foran denne weekend, han kørte her den 5. hurtigste tid ud af de 34 kørere der deltog i Advan Cup klassen denne weekend.
Hans tid var blot 0,5 sekund fra det hurtigste i klassen.

Den bedrift kunne han gentage i tidtagningen, hvor det endnu en gang blev til en 5. plads, og igen var det med 0,5 sekund op til toppen af feltet.
Så det var en yderst tilfreds René Hoff der lørdag aften klargjorde raceren til søndagens to løb.

Søndagens første løb udviklede sig til et rigtig spændende løb, hvor placeringerne oppe foran i det store felt flere gange skiftede, og med en taktisk god indsats kunne Hoff efter de 10 omgange køre over målstregen på 4. pladsen, hvilket indbragte ham 13 point til mesterskabet.

Til starten på det andet løb havde Hoff placering nummer 3 på startgridden, men på vej ned mod det første sving bliver han spærret lidt inde, og måtte afgive et par placeringer, hvilket betød at han havnede i den del af feltet hvor der skulle kæmpes hårdt om placeringerne, men dette tog ikke pusten fra ham.

Kampen op genne feltet var ikke gratis, hvilket kan se på raceren!

Stille og roligt, så roligt som man kan tage det indenfor motorsport, kørte han placeringerne hjem igen, så han kunne køre over målstregen som nummer 3 - en imponerende indsats, der indbragte ham yderligere 15 point!

"Jeg er yderst tilfreds med mine resultater denne weekend, med tanke på at vi i år kører på et virkeligt lavt budget, så kan vi alligevel hænge med de hurtigste i klassen" - udtalte René Hoff med et stort smil søndag eftermiddag - "samtidig fik jeg scoret mange point til mesterskabt, så det ser rigtig godt ud i øjeblikket.

René Hoff kom igen på podiet.

Med weekendens høst på ialt 28 point, er René Hoff nu oppe på totalt 93 point, hvilket placerer ham på 4. pladsen i mesterskabet, kun 3 point bag køreren på 3. pladsen.