Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Endnu en af de dage...

Advan Cup 
20/08/07 

Den mesterskabsførende er ved at være træt af motorproblemer. Hele weekenden var gået som planlagt, men på de sidste omgange af 2. heat, gav motoren op.
 


Kim Lund mens motoren stadig fungerede.
(Foto: Spider-Web.dk)
'Det gik ellers godt, men pludselig begyndte den at gå på 3 cylindre, og kort tid efter var motoren 140 grader varm - og så yder den altså ikke lige så godt mere', konstaterede Kim Lund efter at have listet bilen de sidste omgange i mål. I lørdagens tidtagning havde han kørt sig til pole position, og i det første heat holdt førstepladsen da også helt til det ternede flag.


Lars indkasserede en del buler på Padborg Park.
(Foto: Spider-Web.dk)
Lars Højris Nielsen havde en blandet weekend. 'Jeg var bare så hurtig i tidtagningen, og jeg har aldrig været så langt fremme som jeg var i 1. heat - indtil jeg fik en bil ind igennem siden!' fortalte han søndag formiddag. I depotsvinget blev han ramt af en konkurrent, der åbenbart mente at kunne køre igennem Lars' Peugeot uden større problemer. Det kostede en dør og nogle paneler - men også en anden ting gik galt. 'Jeg har nok været lidt for ivrig efter at komme afsted igen' husker Lars, og fortsætter: 'For jeg fik ihvertfald trådt så hårdt på speederen, at en split inde bag pedalen knækkede...' Det betød en tur i pit, og så var løbet kørt. I 2. heat forbedrede han sig markant - her sluttede han på en 18. plads.

Mens de to herrer brokkede sig over defekte biler, surmulede Louise Laursen i baggrunden. 'Gearkassen gik i stykker i starten af 2. heat, så jeg kunne bare overhovedet ikke følge med nogen som helst! Nå, men 1. heat var da meget sjovt...' Man kan håbe at materiellet holder til Louise til næste løb, så hun for alvor kan vise sine evner bag rattet.

Der er nok en del arbejde at gå igang med på Team Womans World Lund Racing's værksted inden næste løb på Jyllands-Ringen den 7. september. Men det er ikke nok til at skræmme de altid friske og kompetente mekanikere på holdet.

Team Womans World Lund Racing

Spider-Web.dk


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Lars Højris Nielsen
  • Team Lund
  • Padborg Park
  • 19/08/07 - Padborg Park - Advan Cup
  •