Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sort weekend

Danish
Touringcar
Challenge 

20/08/07 

- for Den Blå Avis Fleggaard Racing
Augustløbet startede godt, men endte skidt for Jason Watt og Jan Magnussen. Begge viste god speed, men sammenstød og uheld satte stopper for pointhøsten i femte afdeling af DTC.
 

Augustløbet på Padborg Park vil ikke stå klart i hverken Jason Watts eller Jan Magnussens hukommelse. Begge Den Blå Avis Fleggaard Racings kørere har på ny vist god form i træning og kvalifikation, og en med tredjeplads til Magnussen i lørdagens super tætte super pole, har alt tegnet lyst for weekenden.

I søndagens første løb på banen i det sønderjyske har Jan Magnussen med en andenplads kørt 17 point ind til det samlede mesterskab, men det skulle desværre også blive ved det.

“Vi ligger så godt til efter første løb, hvor vi henter på Michel Nykjær i spidsen af mesterskabet og får åbnet et hul til Michael Outzen og Casper Elgaard bag os. Men så ender vi med en situation, som jeg skulle have holdt mig fra. I andet løb slås Elgaard og Mörth i udgangen af Audi-kurven, og jeg kommer op på indersiden af dem, og vi rammer sammen alle tre. Jeg ved stadig ikke helt hvad der sker, men der er ikke plads til tre ned mod chikanen, og løbet og resten af weekenden er slut for mit vedkommende,” siger Jan Magnussen efter løbet og kigger straks fremad mod Grand Prix Danmark.

“Den skal bare have noget gas fra nu af. Der er ikke andet at gøre. Vi kommer igen,” siger Magnussen.

Jason Watt vil heller ikke rejse fra Padborg med de bedste minder. Efter en mislykket super pole starter Herlev-køreren som nummer 12 i dagens første løb. Men løbet bliver ikke langt for Watt.

“Jeg kommer rigtig godt fra start og klemmer mig ind mellem to andre BMW’er, da en af dem rammer mit venstre forhjul. Der røg et stykke af fælgen, og så punkterer jeg. Det er virkelig ærgerligt, for på det tidspunkt er jeg allerede i top otte,” siger Jason Watt.

Andet løb bliver en længere og mere begivenhedsrig affære for Watt. Fra en startplads bagerst i det 28-mand store felt kører Watt sig frem til en ottendeplads.

“I andet løb fungerer det meste for mig, bilen kører rigtig godt, og jeg kører mig en masse pladser op, så jeg er godt tilfreds med det løb,” siger Watt.

I finaleløbet, hvor Magnussen på grund af skader altså ikke kommer til start, starter Watt som nummer 19.

“Jeg får som i andet løb en god start og tager Lundgaard, Nykjær, Martin Jensen på første omgang og tager Martin Pedersen efter en kort kamp. Herefter kommer jeg til Michael Carlsen, som jeg prøver at dykke inden om i Big Mag-kurven. Men Carlsen lukker døren for mig, så jeg rammer op på curben og ryger af banen. Det var lidt optimistisk, men det skulle prøves – jeg skal jo fremad,” siger Jason Watt, der desværre må ende i sandet på femte omgang.

Næste løb i Danish Touringcar Championship køres den 9. september på FDM Jyllandsringen.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
 • Jan Magnussen
 • Jason Watt
 • Team Den Blå Avis
 • Padborg Park
 • 19/08/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  D4 Enterprise Solutions