Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Snigpremiere på Rallycross banen

Rallycross 
19/08/07 

- på Ring Djursland
Efter at Rallycross banen på Ring Djursland i sidste uge var blevet godkendt, blev der kørt en lille snigpremiere på banen - og det gik ikke stille af!
 

Kørslen foregik i banens to sikkerhedsbiler, der naturligvis er udstyret med styrtbøjle og alt øvrigt sikkerhedsudstyr.
Bilerne blev kørt af Ring Djurslands faste løbsleder Bent Tilsted Rasmussen, der er en meget erfaren Folkerace kører, samt Ole Poulsen der har været fast mekaniker på banen i 28 år.

Bent Tilsted Rasmussen beskrev efterfølgende banen som meget spændende, og helt klart den sjoveste og hurtigste bane han nogensinde har kørt på.


(Grafik: John Jensen)

Når man ser på nedenstående billedserie, og ser hvordan bilerne flyver flere steder på banen, kan man snildt forestille sig hvor spektakulært og spændende det bliver for både publikum og deltagere når der næste weekend kommer biler med to - tre gange så mange hestekræfter under motorhjelmen!


(Foto: John Jensen)

"Det er ligesom med vores asfaltbane, en bane der kræver lidt hår på brystet" - udtaler Bent Tilsted Rasmussen med et stort smil efter prøveturen - "specielt turen ned af bakken mod hårnålen, der jo køres i modsat retning af asfaltkørerne, er en spændende del af Rallycross banen, og hoppet ved det alternative spor, er lige ud for publikum så her bliver der masser af action at kigge på, og endnu en stor udfordring til kørerne!"


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 25/08/07 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •