Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Folkerace

Succes fortsætter med Zulu Djævleræs

Folkerace 
16/08/07 

Motorsports-stadionet hos Motorsport Nordjylland i Nysum stod næsten på gloende pæle i foråret. Her var Nordisk Film i fuld gang med optagelser af Zulu Djævleræs for TV2 over flere weekender.
 

- 20 kändis-par prøvede af få styrthjelm og kørerdragt på, oplyser MNJ’s formand Kaj Storgaard. - Grundlaget er Folke Race, men dette blev krydret med mange spektakulære indfald. Heriblandt var kørsel med campingvogn med i repertoiret.


Campingvognene sætter ekstra kolorit på Zulu Djævleræs.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

TV-optagelserne blev i første omgang til 8 udsendelser på TV2 Zulu, og i lidt usædvanligt blev Zulu Djævleræs herefter genudsendt på TV2-hovedkanalen.

- Seertallene på TV2 har været flotte, fortsætter Kaj Storgaard. - Derfor har vi fremskyndet en ny Djævleræs-serie, hvor den foreløbige arbejdside egentlig var en gentagelse i foråret 2008.


Kändisserne går til makronerne i Folke Race.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

Fredag d. 17. august tropper de 10 første kändisser derfor op på motorsports-stadionet for at få en oplevelse for livet. Studieværten bliver den kendte skuespiller Julie Ølgaard, som ud over flere danske spillefilm har deltaget i TV-serierne: Nynne og Forbrydelsen.


Zulu Djævleræs har sin egen cheer leader-gruppe.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

- Publikum har gode muligheder for at kikke på TV-optagelserne på motorbanen mellem Hobro og Ålborg, forklarer Kaj Storgaard. - De indledende heatdage fortsætter lørdag d. 18. august samt 31. august og 1. september. Her kan man også møde motorbanens populære speaker: Bowler Tage, som efterhånden er blevet danmarksberømt for sine finurlige og skæve kommentarer. En af de mere berømte er:
Han kører som en konfirmand uden arme....


Bowler Tage (t.v.) giver kvalificeret modspil til første Zulu Djævleræs-series studievært: Lisbeth Østergaard.
(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

- Jeg er imponeret af filmfolkenes opfindsomhed, supplerer Bowler Tage. - Til en af surprise-heatene blev der således indkøbt 100 gips-nisser, hvilket gav ekstra effekt til kändissernes kørsel. I et andet Zulu Djævleræs-afsnit græd seerne snot over, at mange dåseøl blev kørt i smadder, da de faldt af i paller fra jydetrailerne. Her havde filmholdets blæksprutter møjsommeligt puttet æblesaft på brugte øldåser, for man skal jo heller ikke rutte med finanserne......

Motorsport Nordjylland

K.D.

Læs mere om:
  • Nysum
  •