Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Flot 2. plads i Faarvang

Rally Sprint 
19/08/07 

Det blev en våd omgang, et sats på dæk valg og lidt chance kørsel, da Ib Kragh og Clioen stillede op i Faarvang til Rally Show.
 

”Det startede ud med flot og tørt vejr om eftermiddagen da vi ankom og stillede op, men da klokken var ca 16:40, åbnede himlen sig og vandet stod ned i en god halv time og banen sejlede bogstavelig talt i vand,” fortæller Ib om den første rigtige tur til Faarvang med den nye Clio, som jo kun var på gæstevisit, sidste år.

Det blev et race med forskellig opsætning på bilens undervogn og forskellige dæk fra heat til heat, alt imens banen tørrede mere og mere op. Et par helt bløde dæk på forhjulene i heat 2, gav Ib den næst hurtigste tid af alle, også hurtigere end bilerne med træk på 4 hjul. ”Ja vi var pænt med hele tiden og jeg er ganske godt tilfreds med indsatsen. Brian Madsen var stærkt kørende og vi kunne ikke gøre mere for at hente ham, men en 2. plads er fint nok. Vi kørte lidt rigeligt bredt i finaleheatet da jeg fik bremset for sent, men om det var nok til at det kostede sejren, kan jeg ikke sige,” fortæller Ib, der kun var 1,7 sekund efter Brian Madsen ved mål.

Bilen kørte perfekt, og skulle teamet have kørt hurtigere, ville det have været så tæt på marginalerne at risikoen for at køre af og skade bilen var for høj. Banen var omkranset af lidt rigeligt med tunge betonklodser, hvilket gjorde den så smal at der faktisk var for lidt plads til lidt show kørsel for publikum. Sammenlignet med tiderne fra sidste år, var banen i år blevet langsommere. En omgang tog omkring 5-6 sekunder mere i år.

Inden DM på Bornholm i september måned, skal Ib og Clioen deltage i en sponsor event senere i denne måned.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Fårvang
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: